Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalej wiele szczegółów się nie zgadza w tym domniemanym ślubie

Polecane posty

Gość gość

ale zobaczymy w kwietniu.Jak się upiję na weselu to uwierzę.

Gość gość
Twoja była wychodzi za mąż ?

Gość gość
nie,pewien znajomy

Gość gość
No to co z tego.. kochasz się w jego narzeczonej ze tak przeżywasz. ?

Gość gość
nie,ale znamy się dość dobrze,wiele chwil razem przeżyliśmy i traktuje to jako zagadkę i ćwiczenie na rozpoznawanie propagandy,nie zgadza się np.to,że ona jest raczej doświadczona a niby nie sypiają razem bo czystość przed ślubem kościelnym,nie wygląda też żeby mieszkali razem mimo jego twierdzeń (kto jedzie 20km zjeść obiad,będąc jeszcze chory)

Gość gość
No w sumie trochę dziwne :/

Gość gość
i mimo paru okazji jakoś nigdy jej nie pokazał,natomiast kilka miesięcy strasznie unikał spotkania w szerszym gronie,w naszych miejscach

Gość gość
poza tym rok temu strasznie chciał podkreślić ,że ma tę dziewczynę,że niby mieszkają razem,takie przesadzone sprzedawanie się zalatuje ściemą,ale wyjdzie wszystko w kwietniu

Gość gość
Ja jakoś nie rozumiem jaki masz problem. To chyba zazdrość o to że on znalazł w sobie siłę aby zmienić swoje życie. Co już nie ma tyle czasu dla ciebie i na wspólne imprezy. On dorósł do poważnego związku a ty nie. Ja jestem w związku prawie 5 lat i też nie znam najlepszego przyjaciela mojego faceta. Ale za to znam całą jego rodzinę. Spędzamy razem prawie każdą wolną chwilę. I tak jego przyjaciel też był na początku zazdrosny o mnie (nawet zrobił intrygę aby nas rozdzielić). A teraz jest sam zakochany i już się nie wpieprza w nasz związek. Rada dla ciebie zamiast doszukiwać się jakiś dziwnych rzeczy ciesz się szczęściem przyjaciela. A to co sam mu nie mogłeś zaproponować spotkania z jego panna aby ją poznać tylko czekasz aż on to zrobi?