Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam pytanie do ludzi, którzy uważają, że dobrze znają język angielski

Polecane posty

Gość gość
on w ogóle śpiewa po angielsku?

Gość gość
tak

Gość gość
Widzę, że ostatnio coś zmniejszyła się liczba osób na kafe, które uważają, że znają angielski

Gość kato
tak potrafimy, ale słuchać tej szmiry, już nie:O

Gość gość
Ale nie rozumiesz w ogóle co on śpiewa czy uważasz tekst za denny? Ja się pytam, bo ja nic nie rozumiem z tego co on śpiewa, no ale ja mam 2 z angielskiego :).

Gość gość
FAK VVVVV

Gość gość
Pomogę Ci: I’m loose (loose) - jestem wyluzowany And everybody knows I get off the chain - I każdy wie, że zerwałem się z łańcucha. Baby it’s the truth, it’s the truth - Kochanie, to prawda to prawda. I’m like inception I play with your brain - Jak incepcja działam w Twoim mózgu. So don’t sleep or snooze - Zatem nie zasypiaj, nie ucinaj sobie drzemki. I don’t play no games so don’t- don’t- don’t get it confused, no ‘Cause you will lose, yeah - Nie gram w gierki, więc nie komplikuj tego, bo i tak nie dasz rady (mi się oprzeć) Now-now pu-pu-pu-pu-pump it up - Teraz skacz (tańcz, ruszaj się) And back it up like a Tonka truck, dale - I działaj / pracuj jak Tonka truck (chodzi o to, że do góry i na dół). Mam nadzieję, że pomogłem. Angielskiego uczyłem się głównie ze słuchu, polecam dobry kurs http://enlinado.pl od którego zaczynałem.