Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mattsto

Czekać czy zapomnieć?

Polecane posty

Gość gość
"to tylko kolega" również tak usłyszałem i wierzyłem do momentu aż z dnia na dzień zerwała kontakt. zerwij kontakt i nie odzywaj się, zatęskni lub nie zatęskni

Gość gość
mattsto - jako kobieta odpowiem w ten sposob: gdyby ona ciebie naprawde kochala bylaby z toba zakochana kobieta nie widzi swiata poza ukochanym mezczyzna, chce poswiecac mu kazda chwile, chce jego dobra, okazuje mu milosc na kazdym kroku, teskni i jest smutna, kiedy nie ma go przy niej niestety... wydaje mi sie, ze byles odtrutka (sory za okreslenie) na jej wczesniejszy zwiazek, widocznie nie jest jeszcze uksztaltowana emocjonalnie (pewnie jest mlodziutka) a ten kolega, z ktorym jest teraz, to pewnie ktos wiecej... jedyne co mozesz zrobic to calkowicie zerwac z nia kontakt i nie wracac do tego, co bylo i nie ludz sie, ze ona skruszona wroci glowa do gory

Gość gość
Kolego sytuacja jak u mnie, Jesteś człowieku sporo warty, ale nie czekaj na Nią mam dokładnie to samo ... Bardzo kocham kobietę a Ona raptem na chwilę raz na tydzień później dwa tygodnie odezwała się teraz wcale. Ma Ciebie daleko gdzies tak jak moja kochana myśl o innej kobiecie poszukaj popisz z innymi dziewczynami , aż po jakimś czasie dotrze do Ciebie , że Możesz kochać inną która pokocha Ciebie