Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

tak powaznie to czego mi najbardziej zazdroscicie?

Polecane posty

prawa jazdy? samochodu? kasy? studiowania? dziewczyny? nie bycia prawiczkiem? 2 dni pisania na gg z kafeterianka?

Gość gość
Niczego, wypad trollu.

Gość gość
zazdroszcze ci czasem braku mózgu bo to powoduje ze jestes tak beztroski ze zakladasz takie tematy :)

zakładam tematy aby pokazac ze jestem lepszy od was i ze kafeterianka mogla mniec najlepsze faceta na kafe

Gość gość
...tak powaznie to czego mi najbardziej zazdroscicie?... x Tylko tego, że jako certyfikowany przez sąd IDIOTA (ubezwłasnowolniony) nie odpowiadasz z swoje długi i mniejsze przestępstwa :P.

Gość gość
Nic, tylko ci współczuć. Taka bieda z nędzą jesteś, że cię nie stać na porządnego psychiatrę ani terapeutę? Jedyne na co cię stać to pisanie głupot na forum. Zrób coś z tym, zanim ci cakiem nie odbije, biedny człowieku, żal mi takich jak ty, bez obrazy ☹

Gość gość
Tych biednych ludzi, niepełnosprawnych psychicznie jest stanowczo za dużo i rząd powinien im też dać jakieś 500+, żeby mieli na leki i terapię. Jak ktoś sobie zrobi krzywdę albo komuś to dopiero jest afera, wcześniej każdy ma gdzieś rodziny z "wariatem", niestety