Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćnxskils

boje sie sama mieszkac

Polecane posty

Gość gośćnxskils

jak w temacie;; Maz od pol roku pracuje za granica a ja zostalam sama i boje sie mieszkac w tym mieszkaniu. Tesciowie gdy o tym sie dowiedzieli zaraz zaproponowali mi zebym sie do nich przeprowadzila.A caly ten plan to tesc wymyslil,sam sie wygadal. tescia mam super mozna z nim o wszystkim porozmawiac, jak tesciowa nie widzi to jestem czesto przez niego przytulana i calowana. Obawiam sie jednego ze jak sie przeprowadze, to doprowadzi do tego ze bede mu musiala nogi rozkladac,to jeszcze nie jest problem ale zeby nie wyszla jakas afera z tego.I czy on by trzymal by to w tajemnicy (mam duza ochote na niego) Mysle oficjalnie z nim w cztery oczy o tym porozmawiac, nie mam nikogo z kim moglabym o tym mowic. Szukam dobrej rady i z gory dziekuje

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jak tesc sie zachowa jak się tam przeprowadzisz, jak ułożą się Wasze relacje, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Zdradzić męża z jego ojcem to straszny cios dla męża. On może tego nie wytrzymać.

Gość gość
8/10

Gość gość
że też ci się chce te durne prowokacje pisać

Gość gość
Minelo juz 10-c lat jak w podobnej sytuacji bylam i tez do tesciow sie przeprowadzilam mieszkalam 4-y lata, bardzo milo ten okres wspominam,Tesc sie mocno mna opiekowal,byl wtenczas juz po 50-e ale pod kazdym wzgledem nie bylo widac ze tyle lat ma,ja tez tego nie odczuwalam, nie zdarzylo mi sie zeby mnie nie zadowolil,Bylo wspaniale ale sie skonczylo bo maz wrocil, a i tesc odszedl bo mu serduszko odmuwilo posluszensta

Gość timing
o to bardzo zgrali się w czasie