Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też wyczekujecie kultowego teleturnieju MILIONERZY?

Polecane posty

Gość gość

Ten Hubert był zaj.bisty

Gość gość
tak, k****a nie mam dostepu do tv. gdzie moge online to obejrzec?

Gość gość
nie oglądam TVN. ani w ogóle tv.

tak! to orgazmicznie rosnące napięcie dzięki muzyce i bogatej mimice pana Huberta, tych lat, gdy to leciało, nie odda nikt.

Gość gość
mnie to Broken wku.rzalo. jako 9-11 latka znalam odpowiedz po 30 sek. a on specjalnie przedluzal to zeby jak najmniej ludzi (wygranych pienieznych) zmiescilo sie w 1 odcinku. to mnie wk*****alo juz jak bylam mala...

Gość gość
rozmowy w toku to dopiero rarytas

Gość gość
prawdziwe historie o odchudzaniu i zdradzaniu tak tak

Gość gość
zycie zycie jest nowelą

Gość gość
duzo szybciej się wszystko odbywa niż w starej wersji

Gość gość
najbardziej zenujace jest to ze nie mozna ogladac na tvn player w tym samym czasie co w tv, tylko dopiero po zakonczeniu w tv mozna na necie obejrzec.

Gość gość
w 1 odc pytanie odnosnie Kaczora, potem odnosnie Agaty Dudy. zenada. czemu nic nie ma o Tusku. co miał komorowski? a - bul, b- ból, c - bółkę, d - bułkę

Gość gość
kultowy teleturniej to było Koło Fortuny i słynny tekst "Madziu odsłoń cztery litery"

Gość gość
po pierwszym odcinku i tej zenadzie - a jeszcze byloo -uszereguj litery by uzyskac synonim okreslenia latwego intratnego stanowiska z funduszy publicznych. Ż Ł Ó B. bo tvn z peło chyba wiedza jaki to bol być odspawanym od korytka :D nie ogladam juz tej zenady dla cwiercinteligentow

Gość gość
Bylo dzis i trochę to glupie. Mogliby coś nowego wymyślić

Gość gość
nie ogladam juz tego. mam w dup.ie waltera zyda i jego tvn

Gość gość
ta blondynka co wczoraj wygrała musiała być chyba podstawiona, skąd kobieta wiedziała co produkowała firma Lamborghini przed samochodami, a jeszcze dodatkow jej koleżanka podpowiedziała bez zająkniecia, nwet nie było słychac odgłosów szukania w Google :)

Gość gość
Też mi się wydaje tak. Cała Polska wie że Dudzia uczy niemieckiego, ona nie wie No ale wiedziala kim są Abstra.ch.uje- typowy poziom wiedzy dwudziestolatków... I nagle wie o Lamborghini. Litości TVN to szmatlawska stacja :-D

Gość gość
Podobno widziała o tym program w tv. Mnie bardziej zaskoczylo ze na tym pytaniu kwalifikujacym zrobila to jako pierwsza

Gość gość
jeszcze powiedziała "rozkminić" - kto przed kamerami używa takiego słownictwa? :)

Gość gość
Rozkminic tego bym się nie czepiala bo ludzie chcą wyjść przed kamerami na fajnych cool x wiadomo, pełno 20+30 latkow tak mówi. Jestem od niej starsza, lubię czasem TVN Turbo obejrzec jak nic ciekawszego nie leci w tv, no i jest tam fajny prowadzący :-P

Gość gość
ta lala wyszla na strasznie przemądrzała i zarozumiałą, a maz sprawiał wrażenie wypłosza :)

Gość gość
Ten co mi się podoba z turbo to Patryk Mikiciuk. No a ona to czy przemadrzala? Takie są typowe współczesne kobiety, brnaza administracyjna

Gość gość
one obie chyba były podstawione,,,jedna nie wiedziała ze Kaczyński ogląda rodeo i do tego te teksty ze "nie jest fanką" "co ten Kaczyński mógł naopowiadać" a druga nie wiedziała ze A.Duda uczyła niemieckiego. Żenada Żenada Żenada A i nie da się ominąć jak publiczność "łałowała" kiedy niby przypadkiem dowiedziała się dziewczyna studiuje na Oxfordzie:P:P