annafm 0 Napisano Luty 9, 2017 Witam wszystkich zainteresowanych schudnięciem. Każdy ma inne powody do tego, aby bardzo chcieć pozbyć się nadmiernych kilogramów. Ja w młodym wieku nie miałam takich kłopotów z wagą. Byłam w miarę szczupła. Dzisiaj moje kilogramy mogą mi nie pozwolić dożyć np. wieku mojej teściowej (ma 90 lat). W 2005 roku miałam zawał serca, powinien to być dla mnie znak ostrzegawczy. W pewnym sensie był, jadąc karetką na sygnale wiedziałam, że jeśli przeżyję ten zawał to nie będę więcej palić papierosów. Papierosy rzuciłam, ale ciężko było wyszczupleć. Po zawale chodziłam nawet na zajęcia rehabilitacyjne, ćwiczenia na sali gimnastycznej ale i tak większości ćwiczeń nie można było mi wykonywać, tak szybko po zawale. Już trochę chyba przynudzam? 19 stycznia byłam na prezentacji suplementów NUTRICODE i od razu kupiłam swój oczekiwany zestaw suplementów SLIM EXTREME. Jak to zrobiłam, zobacz na moim blogu. https://annabadowska.pl/schudnij-ze-mna/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach