Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia 26lat

jestem wykończona psychicznie

Polecane posty

Gość Marysia 26lat

jestem w szóstym mcu ciązy . Lekarz zakazał nam wspólzycia . Tłumaczyłam to męzowi ale niby ok ale któregos dnia wrócił po 22 z pracy i mówi ze mam mu zrobic loda . No to zrobiąłm . Nastepnego dnia wraca znów po drugiej zniamie z pracy i mówi ustami to słabo ze chce do pochwy bo podnieciał go kolezanka w pracy i musi odreagowac i sie spuscic . Sorka za słowa ale mąz takich słow ostatnio używa . Zrobiałam mu wówczas loda . Kilka dni było spokoju i wczoraj wrócił z pracy i mówi ze kolezanka ma niego chęc i jesli mu nie dam p... to pojdzie z nia , ale to bedzie tylko seks , zadnych uczuc bo ona az sie prosi by ja w********** c . Poszłam do innego pokoju i płakałam a on ? poszedł do drugiego pokoju właczył sobie kamerki z babkami i walił konia . Ja wchodze do pokoju a on mówi : zobacz jakie ta ma cyce ! Zatopiłbym sie w nich . Poszłam do drugiego pokoju i zasnełam nawet nie wiem kiedy . Obudziałm sie ok 2 w nocy mąz spał w ciuchach na kanpie w innym pokoju . Rano wstał do pracy . Ok 15 wróci ? chyba wróci . Nie wiem co mam robic ale jestem wykonczona psychicznie ! Mam go dosyc . zmieniał sie w chama a takiego mąze to ja nie chce . Co byscie zrobiły na moim miejscu ? Rodziców mam daleko i nie maja miejsca bym sie tam wprowadziął tym bardziej z dzieckiem . Co mam robic !?

Gość gość
rozwija sie to jak jakis kawał tylko puenta malo zabawna

Gość gość
Nie wierzę . Brak słów .

Gość gość
O Boże dramat normalnie , napisalabym ci odejdź od niego , ale skoro nie masz gdzie to ciężka sprawa , on cie nie kocha i bedzie tylko gorzej , przecież po urodzeniu dziecka nie będziesz mogła wspolzyc z 1.5mies i co w tedy ..... szczeniak z niego , nie dorósł do bycia mężem

Gość gość
Zmienił na chmskie zachowania i teksty kiedy pól roku temu zmienił prace na lepiej platna . Myslałm od samego rana co mam zrobic . Poczekam co bedzie dalej jesli mnie zdradzi niech sie wynosi z mieszkania - ja musze miec gdzie mieskac z dzieckiem . Ale na cu d nie licze . spróbuje porozmawiac z nim moze dzisiaj .

Gość Marysia 26lat
Własnie przed chila mąz sie spakował i wyszedł z domu bez słowa . wcale sie tym nie zdziwiłam , nawet nie uroniłam łzy . Wcale mi na nim nie zalezy .

Gość Marysia 26lat
Zostałam sama z dzieckiem w brzuchu alepewnie nie ja pierwsza i nie ostatnia . Ide sie połozyc moze zasne troche , uspokoje sie bo mało spalam w nocy a zdrowie dziecja jest najwazniejsze . Ale swoja droga strasznie dziwne uczucie gdy mąz wyprowadza sie z domu zapewne do kochanki . Mam tysiac mysli w głowie . musze odpoczac . bylyscie w podobej sutuacji ? dałyscie sobie rade ?

Gość gość
Aleś sie zeszmaciła, nie mieści mi sie w głowie jak mogłaś sie zgodzić na kaprys męża wbrew sobie. Jesteś obrzydliwa.

Gość gość
Mi też obciągniesz?

Gość gość
Wspolczuje Ci. Bedziesz miala srodki na utrzymanie ?

Gość gość
Po tekście że mam mu loda zrobić wkoorwilabym się, ale po tym z koleżanka to kazalabym mu wypierdalać w tej chwili do niej i to byłby koniec naszego związku. Qrwa szanuj się kobieto i zacznij myśleć co dalej zrobić żeby zacząć samodzielne życie bez "meza".

Gość Marysia 26lat
Chwilke pospałam . Musze sobie wszystko ułozyc , zadzwonie moze do rodziców .. mozemi cos doradza . Obecnie mam L4 czyli 3tys dochodu a musze z tego zapłacic rate kredytu hipotecznego czyli 500 zł ( mieszkanie czesciowo na kredyt ) w poniedziałek mam wizyte u ginekologa teraz to jst najwazniejsze . Strsznie dziwnie sie czuje jak szybko moze rozpasc sie małzenstwo .. a moze nigdy go nie było . Ale tak bardzo chciał dziecko !!! kurcze nie rozumiem !!! niedługo przyjdzie kolezanka z nareczonym i wymieni mi zamek w drzwiach . Bardzo dziwne uczucie ale nasilało sie to juz kilku mcy .

Gość gość
k****,nie wierze,ale chamidlo z tego twojego meza.

Gość gość
cham i prostak, aż nie do wiary

Gość Marysia 26lat
witajcie :) dzisiaj czuje sie bardzo dobrze . zrobilam juz zakupy teraz ugotuje obiad na dwa dni a pozniej poczytam zaległa lekture . Dziwne ale czuje sie taka wolna i bezpieczna . Moze to chwilowe ale dziasiaj ak sie czuje . Msze zadzwonic do rodziców i im powiedziec . Rano dzwoniła przyjaciołka i sobie pogadałysmy . Mozna zjesc beczke soli i nie wiesz z kim mieszkaasz pod jednym dachem ... ach jak to człowiek moze sie nagle zmienic .. w potwora !!

Gość gość
Normalnie nie wierzę, takie rzeczy się nie zdarzają, nie ma takich ludzi na świecie, jak twój "mąż". Ile on ma lat>? 16?

Gość Marysia 26lat
słucham ? ma 29 lat

Gość gość
powiedział mi że jest już z tą koleżanką z pracy, że daje mu d**y kiedy tylko ma ochote i że ja jestem w tym do niczego

Gość gość
Wiem, że łatwo jest doradzać będąc z boku, ale często z boku więcej widać i jest łatwiej, bo do głosu nie dochodzą emocje. I powiem tak: ten twój "mąż" nie nadaje się ani na męża, ani na ojca. Koniec, kropka. 100 razy lepiej ci będzie bez niego. Nie. Nie lepiej, bo to nie na zasadzie - jest dobrze - będzie lepiej, bo nie jest dobrze, jest tragedia, a bez niego będzie po prostu dobrze. Trochę to potrwa, zanim emocje przestaną grać, ale przestaną w końcu i wtedy uwierzyć nie będziesz mogła, że na coś takiego się godziłaś. No i myśleć musisz nie tylko o sobie, ale i o dziecku, ty jemu tworzysz świat. Powodzenia. :)

No przes*******n. Ale kawal c***a. Dlugo byliscie malzenstwem?