Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 27 lat i czuję się na 17, gdy miałam 17 to czułam się na 11...kto też tak ma

Polecane posty

Gość gość

mam chyba jakis opozniony rozwój psychofizyczny... bo jako 17 latka wygladałam na max 13 lat, mialam prawie same młodsze kolezanki, w klasie dziewczyny niesamowicie mnie denerwowaly, puszczalskie łatwe k***wki tylko o facetach gadały, lizaniu się, imprezach, wódce, paleniu trawy, brzydziły mnie swoim wyglądem i zachowaniem... teraz mam 27 i czuje ze dopiero teraz DORASTAM ze staje sie dopiero jak 18-19 latka, dopiero na prawo jazdy ide, dopiero zaczynam wygladac jak kobieta... jak bede miala 40 to bede sie czyula na max 30 :O

Gość gość
ja mam 24 mentalnie jestem jak 17 a wyglądam na 19 gdy miałam 15 czułam się jak bym miała 40 a wyglądałam wtedy na 17 aktualnie myśle że przed 30 jeszcze będę się czuć jak po 20

Gość gość
Mam 24, czuję się na 70.

Gość gość
mam 40 a czuje sie na 60

Gość gość
ja mam 30 i tez czuje sie na 2x tyle, z 60-70 jestem strasznie zmęczona wszystkim, biore magnez, witamine D, zdrowa dieta, oczyszczanie, probowalam nawet głupot typu lewatywa, w d***e sobie grzebałam gruszką :O to nic nie daje, jak czulam sie do d**y tak czuje nadal u psychiatry tez bylam, brałam Lexapro, Velaxin ER, Sulpiryd, Fevarin, nic mi nie pomoglo, wręcz przeciwnie mialam tachykardie, nocne koszmary jakies zle wspomnienia sprzed lat... Powinnam wyjechac do jakiegos Ekwadoryu, zamieszkac w domku nad morzem, leżec na hamaku i pluskać się w ciepłym oceanie, ten kraj i ludzie mnie dobijają

Gość gość
W marcu skoncze 45 lat.czuje sie na jakies 25.moja corka ma 24.wszyscy mysla ci co nas nie znaja,ze jestesmy siostrami blizniaczkami.