Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiecej nie pije

bardzo niefajnie zachowalam się w stosunku do mojego kierownika na imprezie firm

Polecane posty

Gość wiecej nie pije

Bardzo Was proszę, doradźcie mi coś... nasz kierwonik jest nadzwyczaj wyjątkowym facetem pod wieloma względami i wiele kobiet z firmy jest nim zainteresowanych... on jest żonaty, a jedna z dziewczyn z biura przyjaźni się z jego żoną bo kiedyś też w tej firmie pracowała i właśnie tak się poznali. Kilka tygodni temu on nagle nie przyszedł do pracy i powiedziała nam ta dziewczyna która zna też jego żona, że jego żona 4 raz poroniła i że była już w końcówce 5 miesiąca, bardzo by chcieli mieć dziecko i nie może donosić ciąży. On nikomu o tym w biurze nie powiedział wrócił do pracy po tygodniu chorobowego. Mieliśmy imprezę firmową w zeszły weekend i byłam bardzo, bardzo, bardzo pijana. Przysiadł się do naszego stolika żeby pogadać i nagle zostaliśmy sami. Normalnie bym tego nie zrobiła to wina alkoholu powiedziałam mu: o matko jaki ty jesteś przystojny... ja bym ci chętnie urodziła dzieci. Popatrzył na mnie z wielkim zdziwieniem, szokiem... nie odpowiedział nic, odszedł od mojego stolika. Jesteśmy w pracy jeszcze tylko on i ja na nadgodzinach, on siedzi u siebie ale zastanawiam się czy nie pójść i nie przeprosić go za moje zachowanie... boję się i nie do końca wiem co powiedzieć czy udawać że nie wiem o tych poronieniach czy powiedzieć że w biurze o tym mówiono... doradźcie coś...

Gość wiecej nie pije
wiem że było mu wtedy bardzo przykro było to widać

Gość gość
idz do niego i za 9 miesiecy urodzisz mu dziecko

Gość wiecej nie pije
ja pytam poważnie

Gość gość
Po prostu przeproś!

Gość gość
Poszlabym do niego i przeprosiła. Powiedz że Ci głupio ze tak palnelas. Proponuje nie mówić że Wiesz o problemach jego żony. Raczej profwsjonalnie i delikatnie bym powiedziala że jest mi strasznie przykro i nie chciałam go urazić swoimi głupimi tekstami i że mam nadzieje ze to nie zmieni naszych relacji

Gość gość
Do duszy, a ta koleżanka, która zna jego żonę nie' lepsza:/ skoro nikt w pracy nie wiedzial o tym, to widać miał nie wiedzieć, a ta pleciuga wygadala:/

Gość gość
To prawda

Gość gość
dlatego ja jako baba unikam baboli ,jeszcze żadna niczego się o mnie nie dowiedziała,znam ich paplające pyski