Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletka924

Prezent na walentynki dla męża

Polecane posty

Gość arletka924

Przez długi czas nie byliśmy z mężem zainteresowani walentynkami, ale w tym roku postanowiliśmy trochę poświętować bo tak trudno znaelźć na co dzień czas/motywację itp. Co możecie mi polecić na prezent dla ukochanego? Tylko proszę o brak głupich komentarzy, żebym założyła seksowną itp. Chodzi mi o coś oryginalnego, np. coś tego rodzaju http://kokietkowo.pl/styl-2/prezent-na-walentynki-dla-chlopaka/ . Czekam na odpowiedzi :)

Gość woznica
ja i mój chłopak stwierdziliśmy, że w tym roku nie robimy sobie dużych prezentów, tylko małe upominki. Bartek zamówił dla mnie etui z naszym zdjęciem w sferisie, jestem zauroczona <3

Drogie Panie, jeżeli któraś z Was poszukiwała będzie prezentu dla swojego mężczyzny to polecamy się w 100%! :) Jesteśmy internetowym sklepem Ombre.pl i specjalizujemy się w modzie męskiej! :) Znajdziecie u nas mnóstwo produktów w atrakcyjnych cenach. Czy to elegancka koszula + marynarka, czy sportowy dres dla Waszego faceta! W swoim asortymencie posiadamy także bieliznę, zatem prezent na każdą okazję murowany! A wierzcie nam najlepsze prezenty to prezenty praktyczne! Zatem raz dwa zaglądajcie do nas -> www.Ombre.pl W razie pytań służymy pomocą :)!