Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy prawidłowo zachował się kierowca BOR wiozący Panią Premier Polskiego Rządu

Polecane posty

Gość gość

Ciekawe jakie jest wasze zdanie. Moim zdaniem zachował się jak normalny człowiek który szanuje czyjeś życie. Przepisy mówią że należy staranować samochód który znalazł się Na ruchu kolizyjnym z samochodem BOR Premierem. Bez względu z jakiego powodu.Nawet jeżeli nie było sygnałów dźwiękowych tylko świetlne i kierowca fiata mógł wykonać manewr zmiany pasa. Czacie ? Rozpier.... wszystko co się znalazło w zasięgu samochodu premier bez względu czy on wykonał prawidłowo czy nieprawidłowo manewr bo My JESTEŚMY WŁADZĄ w Państwie !!! Kierowca BOR zachował się po ludzku !!!!! A nie jak pan Dziewul. Były BOROWIEC należy rozpier.... bo takie są przepisy i takie mają prawo bo to PREMIER O ile można się przywołać do PISU o wiele to niestety zachowują się właśnie po ludzku a nie bufonada władzy.

Gość gość
Tajemnicza jest ta czarna seria wypadków samochodowych naszych rządzących :( Teorie spiskowe narzucaja się same 😠

Gość gość
Wszyscy będą linczować kierowców BOR a według mnie prawdopodobnie kierowca zachował się prawidłowo nawet narażając życie Pani Premier. Nie było sygnałów dźwiękowych kolumna była rozproszona kierowca fiata mógł przypuszczać że po ustąpieniu pierwszeństwa sam. jadące mu na sygnale może powrócić na swój pas. Kierowca limuzyny P.Premier wiedząc iż sytuacja na drodze i przepisy nie pozwalają mu w ewidętny sposób staranować fiata chcąc uniknąć zaistniałej sytuacji próbował ominąć intruza. A dalej niestety przy dużej prędkości sytuacja potoczyła się samoistnie.

Gość gość
Widzieliście kolumnę samochodów BOR ? Oni sami prowokują i wymuszają powstanie takich sytuacji. Samochody pędzące po 120-150 km/h po normalnych drogach gdzie jest ograniczenie 50-60 km/h PREMIER niemiec poruszająca się limuzyną 40km/h kontra 150km/h naszych kierowców BOR Jezdziliscie po niemieckich drogach ? Jak to wygląda Niemiecki kierowca który według prawa może jechać A to stratą bez ograniczenia jedzie około 100-120 km z zachowaniem szczególnej ostrożności i z głową. Kontra polaczki pędzą ce 200 km/h bo mi wolno ! bo mam samochód i trąbiących na niemieckie samochody, pokazujący palec wskazujący ( w niemczech jest to karane ) a w samochodzie z niemiecką rejestracją nie siedzą tylko Niemcy tylko również Polacy tacy jak ja. I to jest główną przyczyną Mam prawo wiec bez względu na zagrożenie i co się stanie mogę robić wszystk

Gość gość
Jaka czarna seria ? Bezmyślne jest zakładanie nie nowych opon do limuzyny prezydenta. Ale to oszczędności i może trzeba by się zastanowić czy wywala nie na nowe opony kilkadziesiąt tysięcy jest dobre ! Wystarczy zamiast 150km/h 200km/h bo mi wolno jechać bezpiecznie poniżej 100 km/h Zachowanie kierowcy BOR pani Premier jak najbardziej ludzkie. I co się stało ? Chcąc uiknąć nie chciał zabić kierowcy samochodu fiata spowodował wypadek . Wszystkie kolizje które były w czarnej serii NADMIERNA PREDKOŚĆ !!!!! BO NAM WOLNO JECHAĆ ILE FABRYKA DAŁA gdyby jeździli bezpiecznie tak jak inni wypadków by nie było.

Gość gość
Wszyscy piepepsza 3po3 nie będąc na miejscu zdarzenia

Gość gość
Przepisy są po to by ich przestrzegać. Lepiej było wjechać w drzewo i narazić jedną z najważniejszych osób w państwie na niebezpieczeństwo?