Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tesciowa upiera sie na przedszkole

Polecane posty

Gość gość

syn ma 2 lata a tesciowa sie upiera zebym go zapisala do zlobka. nie wiem po co . moja kolezanka wyszla wlasnie ze szpitala, bo corka caly czas sie zarazala w koncu dostala zapalenia pluc. tesciowa zapewne uwaza ze bedzie miala w koncu jakies zjecie odbieranie wnuczka z przedszkola. natretna baba.

Gość gość
Odradzała małżeństwo swoje syna ze mną ta p***bka. przypominając mu nawet jeszcze przed wejściem do USC , że jestem otyła, koślawa i mam łuszczyce

Gość gość
Jak kto uważa....Pierwsza sprawa to nie teściowa powinna mówić co powinnaś i kiedy. Ja posłałam mojego synka po 2 roku do żłoba w www.familia.edu.pl. Sama podjełam ta decyzję chociaż moja mam i teściowa nie była przeciwna ale miałam to w nosie :)

Gość gość
Twoje dziecko, Twoja sprawa. Tesciowa moze sie upierac przy tym co chcce sama zjesc na sniadanie...

Gość gość
w przedszkolu tez dzieci chorują ale w złoblu to poprostu jest Ebola do przedszkola można dac od 2,5 rojku nie jest to ideała tylko mniejsze zło powiedz teściowej ze jak wnuk bedzie chorowac po złobku po prostej lini dziecko wieziesz jej jak takie rady daje