Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postępować z dziewczyną, która zbyt szybko chce seksu?

Polecane posty

Gość gość

Kompletnie nie dociera do niej, że dla mnie seks jest czymś bardzo ważnym, co chciałbym rozpocząć, kiedy dobrze się poznamy. Nie mówię, że za rok, ale chociaż kilka miesięcy... Mam bardzo wysokie libido i mimo tego, że posiadam silną wolę, wiem, że jak będzie chciała, skusi mnie swoimi wdziękami... Jest piękną, bardzo seksowną kobietą. Nie będziemy się przecież zawsze umawiać tylko w miejscach publicznych tylko z tego powodu.

Gość gość
dotrze do niej, jak jej powiesz, WYRAŹNIE, że jeśli będzie tak dalej postępować, to poszukasz, kobiety z zasadami, jakie sam wyznajesz. wszystko. proste, prawda?

Gość gość
Gaaaaay

Gość gość
gość dziś Mylisz się chłopaku i nawet nie wiesz jak bardzo.

Gość gość
Powiedziałeś jej o tym? Że to dla Ciebie a szybko, że chcesz ją najpierw POZNAĆ? Jesli tak, a mimo to ona dalej nalega, kokietuje, uwodzi, a to oznacza, że nie szanuje Ciebie i Twojego zdania, ważniejsza jest ona, niż wy, Ty. A teraz zastanów się, czy chcesz być z taką kobietą, bo wiesz, uroda to nie wszystko, ale trzeba trochę przeżyć i się o tym przekonać. Szczera rozmowa przede wszystkim.

Gość gość
Pod tym względem facet ma przerąbane, jeśli odmówisz to uzna cię za pedała, cipę, nieudacznika, itd... albo uzna że ci na niej nie zależy, że nie podoba się tobie, według kobiet facet nie ma prawa odmawiać!

Gość gość
Sa kobiety które to zrozumia i docenia. Prymitywne karyny uznaja za geja

Gość gość
Powielony temat.Jest tu o dziewczynie,ktora chce zaprosić go do domu,4-5 randka,wypisz-wymaluj to samo.

Gość gość
Jeśli odmówisz chętnej kobiecie, to jesteś już definitywnie skreślony!

Gość gość
gość dziś Na razie nie odmawiam, bo nie jest to słowna propozycja, tylko kuszenie przez dotyk, ubiór, ruchy, zachowanie...

Gość gość
Nie musi być słowna, kobiety rzadko otwarcie mówią czego chcą, one wolą aby facet się sam domyślił i zadziałał, żeby nie wyszło na to że to one chciały i że są puszczalskie, a w razie niepowodzenia znajomości mają na kogo zwalić winę, bo przecież to nie ona nalegała tylko ty ją "zmusiłeś" :P

Gość gość z Paryża
Wystarczy się obudzić

Gość gość
Pójdzie do innego i on ją przeora jak trzeba.

Gość gość
gość z Paryża dziś Nie musisz mi zazdrościć, naprawdę... nie ma czego, bo u mnie to nie pierwszy przypadek...:( Uwielbiam seks, ale zaczynać związek od seksu, to trochę za słabo

Gość gość
Wyslij ja do szwecji tam ja kazdy bedzie bral nawet jak nie bedzie chciala wroci do ciebie zaspokojona

Gość gość
Prawie każda chce szybko iść do łóżka, kobiety tylko udają takie niedostępne, a w rzeczywistości zbyt długo bez seksu nie mogą się obejść.

Gość gość
Przelecieć, przecież to nic wielkiego, a skoro ona sama chce to nie widzę powodów aby mieć jakieś skrupuły.

Gość gość z Paryża
Hahaha