Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myślicie mówił serio?

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy on sobie ze mnie żartował czy co... Mam takiego znajomego. Polubilam go,spodobal mi sie ale staralam sie nie okazywac tego, tlumaczac sobie ze i tak nie mam szans. Poznalam go troche i czulam ze sie wkrecam wiec odsunelam sie od niego. Dogryzlismy sobie pare razy. Zaczelam spedzac czas z innymi... I ostatnio rozmawialam na uczelni z kolezanka o pewnym chlopaku,o imprezie na ktorej bylysmy.On to uslyszal,musial sie gdzies w poblizu przyczaić albo ktos mu przekazał, ale raczej sam usłyszał i jak rozmawialismy (sam zapytal czy moze mnie na slowko wziac) to patrzyl na mnie z takim wyrzutem i powiedzial, nie wprost do mnie, ale w osobie 3, ze kobiety sa latwe, ze poznaja gosci na imprezach i juz do lozka, ,ewidentnie dal mi do zrozumienia o co chodzilo... on bywa chamski ale nawet jesli by sobie zakpil ze mnie to po co mialby to mowic? jest chory psychicznie czy mu na mnie zalezy , czy cos innego ? ktos mi powie ?

Gość gość
Masz 14 lat czy mniej?

Gość gość
Nie badz zlosliwy/a

Gość gość
Up

Gość gość
Ps mamy po 19 lat ;)

Gość gość
Nikt nie pomoże ;)

Gość gość
Moze sie zawiodl, bo myslal ze jestes inna.

Gość gość
myslisz?ale biorac pod uwage to,ze nie dawal mi odczuc zebym mu sie podobala i gadal mi o innych kobietach, zwlaszcza o jednej takiej to mogl tak na seiro?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Daj sobie spokój z takim typem. Sam Ci opowiadał o kobietach a jak Ty zaczelas mówić o jakimś chłopaku to sugeruje Ci, ze może jesteś łatwa... Zatem on tez jest latwy ? Trochę zazdrości w tym widać skoro tak się spojrzał i powiedział ale to raczej ,,pies ogrodnika" bo sama mówisz ze wcześniej nie dawał Ci żadnych znaków Świadczących o jego zainteresowaniu.

Gość gość
Dziękuję

Gość gość
Nie dawał znaków ani ja jemu nie dawałam.. jedynie byłam miła, moze odebrał to jako flirt jak wielu facetów

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on myśli, co czuje, czy zalezy mu na Tobie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl