Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katalumba

Kobiety dziewice mają prawo wymagać pełnego sponsoringu

Polecane posty

Gość katalumba

Panowie nieustannie marzą o dziewicach, ale umyka im pewien fakt: nic nie jest za darmo :D Chcecie mieć kobietę bez przeszłości seksualnej? To konta bankowe w ****** sponsorujcie je. Minimalna cena za dziewicę powinna być taka: pierścionek zaręczynowy za minimum 5000 zł, idealny ślub (a pan młody wszystko finansuje), wypłacenie rodzicom okrągłej sumki za wychowanie córki (myślę, że ok 50000, wychowanie kosztuje, a to, że jest dziewicą to w dużej mierze ich zasługa), facet powinien posiadać samochód, własne mieszkanie z wyposażeniem, stałą pracę. Co miesiąc ma przynosić żonie na stół 5000 zł, sprawiać prezenty (biżuteria, modne ubrania). Oczywiście wszelkie inne opłaty też pokrywa on (czynsz, media, żłobek, niania, zajęcia dodatkowe dla dzieci). Czy spełniacie te wymagania panowie?

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie ma dziewic.

Gość gość
są ale wy ich nie chcecie

Gość gość
dziewictwo to zasluga wychowania?ten tekst mnie rozwalil. powiem ci ze z prawda ma to moze 10% wspolnego

Gość gość
owszem zasługa wychowania , jak rodzice uczą córkę rozumu , to nie da tyłka pierwszemu lepszemu

Gość gość
pierwszemu lepszemu może nie da ale drugiemu?

Gość katalumba
Nie dorabiajcie filozofii komu da tyłka, a komu nie. Jeśli macie dziewczynę dziewicę to postępujcie według zasad z pierwszego postu, taka jest cena za jej dziewictwo no i dzięki temu macie komfort psychiczny przez całe życie. Postarajcie się żebyście byli jej pierwszymi i ostatnimi partnerami :)

Gość gość
Widzisz ja dosc dlugo bylam dziewica i nikt nie wierzyl bo podobno jestem piekna. Rodzice niewiele mieli z tym wspolnego, ojciec k*****arz jakich mało, matka tez swieta nie byla. W sumie u mnie w rodzinie mimo że licznej, to jednak nie ma porządnej osoby.A ja z własnej woli, nie na pokaz, (po prostu wynikalo to z moich wartosci z ktorych ludzie sie smieja ) trzymalam to dziewictwo dosc długo. Potem je stracilam z chlopakiem ktory mial byc moim mezem ale niestety jakis czas temu zmarł.

Gość katalumba
Ja jestem dziewicą i mam prawo chcieć mężczyzny, który będzie mnie utrzymywał w zamian za moją czystość. Myślę, że to jest uczciwy układ. Po stracie dziewictwa i tak będę dla niego ostatnią dziwką, więc przynajmniej nie dam się zeszmacić za darmo.

Gość gość
Dla mnie dziewictwo nie jest niczym wartościowym i nie świadczy o żadnej wartości, dziewictwo nie jest gwarantem że kobieta w przyszłości nie będzie się puszczać. Zresztą znam taką jedną, która zasmakowała seksu i teraz co 3 miesiące ma nowego faceta :P

Gość gość
W większości przypadków dziewictwo jest efektem zakompleksienia lub zwyczajnego strachu.

Gość aggggggggg
A jaka jest cena za prawictwo? Pisze kobieta. I po pierwszym seksie juz dziewica nie jestes, a nie ma nic za darmo. Tak wiec jak uklad przestanie obowiazywac, to co mu zrobisz jak cie utrzymywac nie bedzie?

Gość gość
teraz to zescie dowaliły, teraz to każda będzie gadać, że jest dziewicą;),nawet jak ma 3 dzieci- adpotowała,albo zapłodnili ja pozaustrojowo;).

Gość gość
katalumba 2017.02.11 Ja jestem dziewicą i mam prawo chcieć mężczyzny, który będzie mnie utrzymywał w zamian za moją czystość. Myślę, że to jest uczciwy układ. Po stracie dziewictwa i tak będę dla niego ostatnią dziwką, więc przynajmniej nie dam się zeszmacić za darmo. x i masz rację dziewczyno szanujesz się i to jest w cenie jak trafisz na normalnego faceta to na pewno nie będziesz ostatnią dzi..ką będziesz właśnie tym ideałem, który jest w cenie , a który niestety wymiera pozdrawiam

Gość gość
Jeszcze wygląd -klepsydra -duży cyc i odstający tyłek -twarz z sercowatymi ustami,dużymi oczami i wystającymi kośćmi policzkowymi Żadne tam gruszki z ciężkim dołem czy szerokie w barach ,,modeleczki,,

Gość gość
Yyyuyy