Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Za jakie cechy charakteru cenicie siebie?

Polecane posty

Ja cenie siebie za to, że jestem bezkompromisowa. Zauważyłam że większosc ludzi, w szczególnosci kobiet łatwo zmienia swoje poglady pod wypływem innych ludzi, często o 180 stopni. A ja twardo stoję przy swoim zdaniu, a jak ktoś się ze mną nie zgadza i chce dyskutować to próbuje tą osobe przekonać do mojego zdania, a sama zdania nie zmienie, chyba że pod wpływem swoich własnych przemyśleń :P Szczególnie zauważyłam, że często jest tak, że cześc kobiet tak jakby nie miało własnych poglądów i częściowo lub całkowicie przejmują światopogląd faceta z którym są. Dziwne :P

Gość gość
Wychodzi na to że dyskusja z tobą nie ma sensu, szkoda że nie umiesz wymieniać poglądów...słuchać innych...Mała dziewczynka która tupie nóżką, jak się coś nie zgadza, nie jest tak jakby chciała :P

Gość gość
to też nie jest dobra cecha bo niekoniecznie zawsze masz rację , a upieranie się przy błędnym przekonaniu świadczyć może tylko i wyłącznie o Twojej głupocie .

Gość gość
Czy robisz wszystko przez przekorę? To trochę dziecinne.

Gość gość
Czasami czytam Twoje topiki. Tytuly sa fajne. Ale dlaczego tak nienawidzisz kobiet?:(

Gość gość
Jak to dlaczego? Przez przekorę. :D

Gość gość
dziś bo chce być wyjontkowa :D a to że przynależy do subkultury nadaje jej tejże wyjontkowości (oczywiście w jej mniemaniu)

Gość gość
Bezkompromisowość to akurat wada, a nie zaleta, a poglądów nie zmienia tylko krowa!

Gość gośćjhooh889
Mieć własne zdanie to zaleta,wadą jest gdy zawsze na siłę sie upieramy przy swoim zdaniu nie słuchając argumentów drugiej strony i nie biorąc ich pod uwagę,wychodząc z założenia że zawsze mamy racje

Gość gość
Ja podejrzewam, że z tego samego powodu, co ja kiedyś. To wynika z kompleksów. Nawet jak się na mnie połaszczył przystojny i inteligentny facet czułam się dziwnie, tak jakoś niepewnie. Wszystko dlatego, że jestem wysoka, długowłosa, ale nie jakaś tam superpiękna. Kobieta nie ma przecież wypisane na czole, że jest chodzącą wikipedią, że pogadasz o grach, w razie potrzeby cię obroni, bo trenuje sztuki walki, lubi muzykę metalową i ogólnie jest inna, wyjątkowa. Niestety faceci zwracają uwagę na wygląd i od tego zależy czy chcą kogoś bliżej poznać czy nie. Zawsze otoczona wianuszkiem kolegów, którzy traktowali mnie jak kumpla, nigdy nie widzieli we mnie kobiety. Nikt mi nigdy nie powiedział, że jestem ładna, co najwyżej, że zgrabna i ładne zęby, to tyle. Dlatego nie lubiłam koleżanek, wmawiałam sobie, że są głupie i zrobią wszystko dla faceta, zupełnie jak autorka, nienawidzi kobiet i nimi gardzi. Do czego kompleksy potrafią doprowadzić człowieka. Można mieć kogoś i tkwić w tym dalej. Przecież w każdej chwili może zwiać, wybrać głupszą i będzie przykro :-)

Gość gość
-wrodzona czujnosc przed oszustwem- mam taki dar jak szosty zmysl, potrafie wykryc klamstwo i wyczuc oszustwo. Wiele razy pomoglo mi to w zyciu swoim i bliskich. -wrazliwosc- pietno i dar, ale madrze "stosowane" pomaga w zyciu zwlaszcza w kontaktach miedzyludzkich

Gość gośćlaluna
Jestem wrazliwa,niewiem czy to zaleta,cenie sie za to,ze moje wredne życie nie zmieniło mnie na bezduszna kobietę,cierpliwosc do pewnych spraw wywyzsza mnie ponad innych,jestem soba wspaniala osobs i niezwykla przyjaciółka swojego męża

Gość gość
Ja zawsze sobie wmawiam, że jestem lepsza niż inni i jakoś nigdy na tym żle nie wyszłam. Nie jestem łatwowierna ani naiwna, w interesach nie ma sentymenwów

Gość gośćxcx
wolność od bydła a jednocześnie empatia ,potrafię wyłapać perły w bagnie

- subtelność - wrażliwość - odwaga w bronieniu swoich poglądów - marzycielskość - bezpośredniość emocjonalna

Gość gość
za to, że łżę jak z nut, a głupi ludzie wierzą

Gość gość
Byle czym się nie zrażam, nie rozpaczam, ale próbuję kolejny raz. Nie każdy potrafi