Vwihe 0 Napisano Luty 11, 2017 Cze艣膰 widzia艂em na tej stronie par臋 temat贸w dotycz膮cych insekt贸w domowych lecz od pocz膮tku.Gdzie艣 w 艣rodku stycznia za 艂贸zka wylaz艂 mi robak. Lecz do艣膰 dziwny by艂 to robak poniewa偶 mia艂 tu艂贸w czarny chyba ow艂osiony i z g贸ry tego tu艂owia wystawa艂 ma艂y robaczek bia艂y z czarn膮 g艂贸wk膮 kt贸ry kiwa艂 si臋 na lewo i prawo. Szybko go ubi艂em odkurzy艂em za 艂贸偶kiem lecz nic nie by艂o.Dzisiaj dos艂ownie jakie艣 30minut temu patrze a na 艣cianie blisko 艂贸zka jest dok艂adnie taki sam robak i rusza艂a si臋 ta glizda bia艂a w lewo i prawo tak jak jego poprzednik wie kto艣 co to jest bo troch臋 si臋 obawiam ze mog臋 mie膰 jak膮艣 plag臋 potem z tymi robakami.Dodam 偶e super czysty nie jestem i lubi臋 czasem zostawi膰 sobie w pokoju talerz po jedzeniu na par臋 dni ale ostatnimi czasy nie mam brudu w pokoju i talerzy staram si臋 coraz mniej zostawia膰 od tamtego incydentu ze stycznia. Tutaj taki prosty rysunek z painta dla lepszego rozpoznania https://zapodaj.net/16a6a0570b1da.png.html Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach