Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

kocham pewną użytkowniczkę forum kafeteria.pl

Polecane posty

Gość tylko Namysłów
Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: -2 °C, wiatr wsch., 14 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 122 120 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Województwo: Województwo opolskie Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: -2 °C, wiatr wsch., 14 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 122 120 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Województwo: Województwo opolskie Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: -2 °C, wiatr wsch., 14 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 122 120 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Województwo: Województwo opolskie Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: -2 °C, wiatr wsch., 14 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 122 120 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Województwo: Województwo opolskie Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: -2 °C, wiatr wsch., 14 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 122 120 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Województwo: Województwo opolskie Opole – miasto na prawach powiatu w południowo-zachodniej Polsce, na Nizinie Śląskiej, nad rzeką Odrą. Opole znane jest również jako „Stolica Polskiej Piosenki”. Wikipedia Powierzchnia: 96,55 km² Pogoda: -2 °C, wiatr wsch., 14 km/h, wilgotność 66% Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 220 zł. Wyświetl hotele Liczba ludności: 122 120 (2012) Organizacja Narodów Zjednoczonych Województwo: Województwo opolskie

Gość gość
Napisałes do niej?

Gość antydash
Dash, mam taką prośbę. Mógłbyś wreszcie wyk*****ać stąd raz na zawsze zakompleksiony, pokrzywiony cwelsonie

jak tylko napiszę mi na gg i sobie porozmawiamy to znikam z kafe nawet jak mi napisze ze mam wypiertalac to znikam z kafe nawet passy do konta jej wysle abym je stracił

Gość gość
mistyfikacja

Gość gość
Tak.

prosze napisz to znikne z kafe wszystkie prawiki beda wdzieczne ze przestane ich wyjasniać :D mozesz to zatrzymac

Gość gość
a le tych prawików jest 1 2 czy zero

Gość gość
Ty nikogo nie wyjasniasz debilu, kiedy to do ciebie dotrze schizofreniku?

na kafe to 90% prawiczki bez prawa jazdy którzy mają ból doooopy o moj wygryw

Gość gość
a tego trzmiela w obrazku skąd wytrzasłeś

Gość gość
Wygryw?! Co za smiec.prawo jazdy? Lecz sie na łeb debilu. Nieprawiczek?! Twoje dzieci beda tak samo traktowane w szkole jak ty.

no ile osób na kafe ma prawo jazdy? samochód? uprawiało sex? zarabia? to wszystko sprawiło że jestem lepszy A w szkole to waliłem petów na pyrkę :D

Gość gość
To ciebie walili, a teraz odreagowujesz.

jak ktoś mnie ruszył to zaraz latali za nim, bo w tych czasach było jeszcze z kim wypić, zajarać itp :D

Gość gość
Rysiu czy prawo jazdy zmieszcza sie w twoim odbycie?

Gość gość
W jego odbycie mieści się nawet kierownica.

Gość PANNa K bardzo mila
Nie mam GG :D