Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pablito91

Kosz czy foch ;)

Polecane posty

Gość Pablito91

Jak odróżnić babskie granie niedostępnej od perfidnego jednoznacznego kosza ?? Proszę o kobiece rady i rozjasnienie męskiej niewiedz..;)

Gość gość
jak kosz to przeciez jasne - ma cie w du**e

Gość Pablito91
A jak raz ma w du/ie A raz flirtuje..:/ raz jest słodka i pisze pierwszą a tydzień później powiewa chłodem.. obraza się ., szybko zapomina ...taki typ czy standardowa wersja modelu...?

Gość gość
napisze krotko: jak dziewczyna jest zakochana i zalezy jej na danym mezczyznie to nie stosuje gierek - przeciez wy tez tak macie... albo ona ma kogos na boku, albo nie jest zdecydowana - sama nie wie czego chce, albo ma glupich doradcow, albo wroc na poczatek wypowiedzi :) jesli jest mloda to stawialabym na glupie gierki (dorosli nie zachowuja sie w ten sposob) moze zachowujesz sie podobnie i to jej odpowiedz? - skad ja mam wiedziec? :)

Gość gość
Albo się nudzi i sobie rozrywek szuka

Gość Pablito91
A jak ja mam się zachować, jak ja sprawdzic ? Są na to jakieś sposoby?

Gość gość
Olej ją, takie niezrównoważone emocjonalnie to syf, kiła i mogiła. Mądre babki radzą sobie z hormonami, a głupie zachowują się jak niedorozwinięte rozpuszczone bachory :-D

Gość gość
Nie patrz na nic tylko się z nią przespij a rolę się odwroca ,,;)

Gość gość
Rozmowa i życzliwość wobec niej jest rozwiązaniem.Może czuje się niepewnie dlatego się miota.

Gość gość
Olej ją.

Gość gość
O rany, jak ja nie lubie takich podchodow. Czlowieku, skad ona ma wiedziec czy ty sobie tylko jaja robisz czy chcesz czegos wiecej? No skad? Wez no ty sie ogarnij. Nie chcesz z nia spedzac czasu, tylko sie bawisz w jakies pisanie pierdzianie jak dziecko z gimnazjum. Albo zapusc jajka i zaproponuj spedzenie razem popoludnia, albo wieczoru, albo dnia w weekend, albo nie zawracaj jej glowy. Nawet jak powie ze jest zajeta w dany dzien, to jak jest normalna fajna i powazna osoba to sama zaproponuje inny. Na co ty w ogole czekasz? Na oklaski? Ona pewnie by chciala cie lepiej poznac ale jak widzi, ze sam nie wiesz czego chcesz bo masz taaaki problem ze spedzaniem z nia czasu to sorry... Nie wiem ile masz lat, ale pamietaj, ze jak jestes bierny to nigdy nie bedziesz mial tego co chcesz, tylko bedziesz przyciagal same zdesperowane dziewczyny ktore nie maja powodzenia a nie chca byc same i dlatego to one sie uganiaja za facetami. Jak dziewczyna zna wlasna wartosc, wie jak powinna byc traktowana i ma w czym wybierac to nie ludz sie ze bedzie o ciebie zabiegac. Moze co najwyzej wyjsc ci na przeciw, ale to ty musisz zrobic pierwszy krok. Jak cie oleje, a wczesniej flirtowala, to znaczy ze jest glupia i niedojrzala, a nie ze cos z toba jest nie tak. Powinienes byc z siebie dumny, ze sprobowales i przynajmniej wiesz na czym stoisz, zamiast sie zastanawiac latami co ona na na mysli. Kawa na lawe, alleluja i do przodu! Pamietaj, ze jak nie ta, to inna na 100 proc. doceni twoja aktywna postawe. Badz alfa a nie pasywnym rozkminiaczem. I gadaj na zywo a nie pisz, bo w realu przynajmniej widzisz emocje i zachowanie. Piszac tylko je chowacie i potem nie wiecie jak i co.

Gość gość
00.15 No właśnie! Polać jej % ☺

Gość gość
Ale po co od razu %? Wystarczy byc pogodnym, wesolym i gadatliwym, to druga str. tez sie wyluzuje. Najgorsze sa "posepne Jurki", nic nie mowiace, odp. zdawkowo, jakajace sie i chowajace glowe, wtedy poziom stresu w trakcie spotkania jest do zalania %