Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Leki przy zapaleniu pęcherza POMOCY!!!

Polecane posty

Gość gość

No więc tak wszystko zaczęło się w styczniu. Przez dobre dwa tygodnie bolał mnie brzuch. Byłam u lekarza nic nie stwierdził. Ból przeszedł, ale powrócił jakiś tydzień temu. Lekarz zlecił badanie krwi i moczu oraz USG. Niestety USG będzie zrobione dopiero w środę, zaś na wyniki badania krwii i moczu muszę czekać do poniedziałku. Wczoraj wystąpił dodatkowy objaw- co chwilę chciało mi się do toalety. Pojechałam do lekarza. Wystawił mi diagnozę: podejrzenie zapalenia pęcherza. Wzięłam zapisaną tabletkę, wypiłam herbatkę ziołową. Następnego dnia czułam się już dobrze. Wypiłam herbatkę i stwierdziłam, że nie będę się faszerowaćwiczenia tabletkami, skoro już nic mi nie jest. Niestety teraz znów rozbolał mnie brzuch i musiałam parę razy w bliskim odstępie czasowym skorzystać z toalety. Na razie nie czuję potrzeby korzystania z toalety, ale totalnie nie wiem co robić! Brać tabletkę zapisaną przez lekarza antybakteryjną czy na ból brzucha? Może to źle, że tak szybko przestałam brać te tabletki :/. Pomocy!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować