Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roski1

Co dojrzałe kobiety lubią w młodszych?

Polecane posty

Gość roski1

Zainteresowało mnie to ostatnio, gdy przypadkiem usłyszałem rozmowę kobiet tak gdzieś po 30, że fajnie by było poznać jakiegoś młodszego. Co właściwie podoba się kobietom od 30 w górę w młodszych?

Gość gość
To samo co Stare pryki w młodych laskach- świeżość , jędrność , zdolności reprodukcyjne...u facetów dodatkowo liczy się sprawność sprzętu...

Gość gość
gość dziś :D :D dobra wypowiedź !!!!

Gość gość
Młodym się bardziej chce, ale pisząc dojrzałe i mając na myśli 30-tki chyba raczej nie o zdolności czy jędrne ciało chodzi, bo mężczyźni w granicach 30-tki są najlepsi.

Gość roski1
Czyli to raczej chodzi o to, że mają więcej energii na to i tamto, tak? :D

Gość gość
No to znowu analogicznie jak u facetów . 30latek interesujący się głównie 20latkami ogarnieciem życiowym nie grzeszy . 30letnie kobiety albo już pozakladaly rodziny albo do niej usilnie dążą ...jeśli kobieta jest mało dojzala jak na swój wiek będzie notorycznie interesowała się Mlodszymi na swoim poziomie mentalnym, społecznym , zyciowym

Gość gość
Myślałem że temat o dojrzałych, czyli takich w okolicach 50-tki, a tu o 30-latkach :) Osoby niedojrzałe emocjonalnie będą szukać osób podobnych sobie, a że po 30-tce większość poważnieje, to zostaje szukać wśród młodszych. Mam kilka znajomych które lubią łazić po klubach i się bawić i one mają młodszych "partnerów" na ogół studentów.

Gość roski1
Nie no, dojrzałe, czyli takie od 30 w górę. Wiele z nich już jest dosyć dojrzałych własnie. Im bardziej jest dojrzała, to bardziej mi się podoba :p

Gość gość
No przynajmniej oszczedzisz sobie calej palety fantazyjnych , kobiecych zachowań jakie może Ci zafundować mlodka ...fochy,gierki,obrażanie,nie dawanie , asortyment bogaty

Gość geree
ja jestem po 30 - czyli dojrzała i wolę starszych..ze smarkaczem można się tylko pobawić, a mi nie o to chodzi..szukam faceta, który ma poukładane w głowie i wyrósł juz z wieku, w którym koledzy, imprezy i zaliczanie panienek to cel życiowy...faceci ponizej 35 tacy własnie są...

Gość roski1
@geree No niby dużo jest takich właśnie, ale ja pomimo młodego wieku nie mam w głowie tylko zaliczania panienek. Dojrzałe podobają mi się z powodu tego, że chyba raczej już wiedzą w tym wieku czego tak na prawdę oczekują i są zdecydowane bardziej, niż te młodsze kobiety.

Gość gość
Nie no, dojrzałe, czyli takie od 30 w górę x Różnica między 30-latką, a 50-latką będzie ogromna i najprawdopodobniej upodobanie do młodszych będzie wynikać z zupełnie innych powodów. Dziś jest mnóstwo wyzwolonych, imprezowych 30-latek z korporacji, te lubią się bawić i w młodszych facetach widzą tą rozrywkę, u 50-latek inaczej to już wygląda, one raczej nie szukają prymitywnej rozrywki z przygłupim, napalonym małolatem.

Gość gość
Jest taki temat na "30,życie dojrzałe".Po co od razu zakladac nowy ten sam temat ?