Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagubionka

Nie nie warty facet?

Polecane posty

Gość Zagubionka

Facet posłuchał o mnie złośliwych, nieprawdziwych komentarzy na mój temat, ktoś mnie oczernił (nie zachowałam się tak jak to zotało mu powiedziane że było); posłuchał co prawda osób które znał dłużej i wcześniej ode mnie ale nie byli to też jego przyjaciele, były to osoby które mnie nie lubiły i które nie ukrywały tego że są zazdrosne o to że pojawiłam się w życiu tego faceta. Czy w takim układzie warto dalej starać się o tę znajomość, czy odpuścić faceta?

Gość gość
jeżeli byłby zainteresowany myślę że warto

Gość gość
Jeśli facet potrafi myśleć i nie ulega ogółowi, to sam będzie chciał utrzymać tę znajomość. Walczyć nie warto o nikogo, bo skoro druga strona nie jest zainteresowana, to ta walka i tak nic nie da.

Gość gość
warto wygrać milion, a o faceta starać trzeba się non-stop :=/

Gość gość
Pewnie to jego zazdrosne koleżanki wymyslily te plotki, może miały tez na niego chrapke... Ale czy cos warty jest facet, który słucha plotek nie poznawszy dobrze kobiety? Sam powinien zdanie o niej sobie wyrobic. Przecież wiadomo ze ktoś może klamac, choćby z zazdrosci, szczególnie wredne zawistne baby. A on Jak się teraz zachowuje w stosunku do Ciebie?

Gość gość
00:36 o kobietę również trzeba zabiegać, zdobywać non stop. Jestem facetem i chcę kobietę traktować jak księżniczkę. Autorko mnie takie gadanie, oczernianie w ogóle by nie obchodziło, prędzej osoba która to robi pokazuje jaka jest i traci w oczach. Jeżeli dla Ciebie ten jest wartościowy to pewnie że warto starać się o znajomość

Gość Zagubionka
00:45 A on Jak się teraz zachowuje w stosunku do Ciebie? Właśnie o to chodzi, że chyba uwierzył w to co zostało o mnie powiedziane, bo wycofał się ze wspólnych planów związanych ze mną i z tymi ludźmi.

Gość gość
autorko na twoim miejscu bym spróbowała z nim pogadać, to jedyne wyjście aby przekonać się czy wierzy tobie, wtedy będziesz wiedzieć czy warto