Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ze mną coś nie Tak?

Polecane posty

Gość gość

Od około 2 lat mam chęć robienia sobie krzywdy. Kiedy chcę aby ktoś zwrócił na mnie uwagę, specjalnie wywołuję u siebie krwotok z nosa. Po prostu wkładam palca i rozwalam sobie całą błonę w środku. Nie myślę o bólu, bo ważniejszy jest cel. Robię to nawet kilka razy dziennie. Czasem mam długie przerwy. Nieraz chciałam specjalnie złamać rękę, zwichnac nogę lub skręcić kostkę. Czasami, gdy chodzę wieczorem po mieście, myślę co by było gdyby ktoś mnie napadł lub zgwałcił. Wiem, że wtedy mnóstwo osób wspolczuloby mi. To mnie nakręca i czasami nawet chce żeby tak się stało. A gdy już ludzie się nade mną litują, staram się ich zatrzymać jak najdłużej przy mnie. Czy ze mną coś nie Tak? Potrzebuję czyjejś opinii. Mam 14 lat.

Gość gość
Kochana, poproś rodziców o umówienie wizyty u dobrego psychologa. To, o czym piszesz jest związane z potrzebą zwrócenia na siebie uwagi, za wszelką cenę, i trzeba dojść, skąd taka potrzeba u ciebie jest i jak sobie z nią radzić. Bo to jest problem, i faktycznie jest to związane z jakimś zaburzeniem osobowości. Dobrze robisz, że pytasz i szukasz pomocy! :)

Gość gość
rodzice cię nie kochają