Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mari lu

in vitro adopcja zarodka

Polecane posty

Gość mari lu

Chcę podejść do adopcji zarodka nie ma innej szansy na ciążę.Czy któraś ma jakieś doświadczenie ,konkretnie Gameta w Lodzi.jakie odczucia?

Gość gość
Co do gamety w łodzi to się nie wypowiem. Ciężko też mi stwierdzić jakie opinie ma ta klinika, bo ja z niej nie korzystałam. Ja podchodzę do ivf z kd w Invimedzie. A czemu u was musi być adopcja?

Gość lalika78
Hej gość, ja właśnie też podchodzę w invimedzie ivf z kd, teraz w marcu organizują warsztaty o tym tylko, że w Wa-wa ( tak myśle, czy by nie pojechać – niby daleko bo ja jestem z poznania ale może warto).

Gość gość
Lalika: możesz powiedzieć o tym coś więcej? Nigdzie coś nie mogę znaleźć informacji o tych warsztatach. A słyszałam o tym programie i mimo, że jestem już tylko byłą pacjentką Invimedu, to jestem ciekawa, bo pierwszy raz się z czyms takim zetknęłam. A nie ukrywam, ze te tematy nadal są mi bliskie bo prawdopodobnie będziemy starać się o rodzeństwo, więc staram się być na bieżąco.

Gość gość
Warsztaty, warsztatami mi się podoba program adopcji komórek jajowych ten nowy, który ma ta klinika. W cenie masz jakby zagwarantowane 3 podane zarodki dobrej jakości. Kobieta ma w ten sposób większe prawdopodobieństwo, że zajdzie w ciążę.