Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile możesz poświęcić

Polecane posty

Gość gość

by być z tą jedną osobą?

Gość gość szarriikkkk
ja moge poswiecic wszystko bo ni mom niczego...jajka co roku swiecone chyba...

Gość gość
12.57 Twoje wpisy na tym forum świadczą, że faktycznie nie masz godności, honoru i rozumu. Może masz pieniądze, ale to rzeczywiście jest nic.

Gość ŻołądkowaGorzka
Pod jakim względem? Ja baardzo wiele. Ale jeśli trzeba poświęcić ZA dużo, ponad siły, to chyba jednak nie jest ta jedyna osoba

Gość gość
A jeśli czujesz, że to jest TA osoba?

Gość gość
To zależy. Jeśli widzę sens wchodzenia w taki związek to mogłabym poświęcić wiele. Mam teraz trochę taką sytuację, więc biję się z myślami, analizuję każde za i przeciw, czy warto byłoby poświęcić małżeństwo z miłości dla kolejnej miłości. To jest bardzo trudne. Momentami nie daję sobie już rady z tym natłokiem myśli.

Gość gość
13.09 odczekaj conajmniej rok czy nawet półtora zanim podejmiesz taką decyzję. Wszystko zależy co czujesz do męża i jak wygląda wasz związek. Poczekaj, aż opadną największe emocje i pierwsze zauroczenie. A może po tym czasie uznasz, że nie warto burzyć tego co masz, jeśli oczywiście jest w miarę przyzwoicie, jest szacunek i przyjaźń.

Gość gość
Takie mam właśnie zamiary. Nie dać się ponieść niepotrzebnie emocjom.

Gość gość
Małżeństwo jeśli było zawarte z prawdziwej miłości to nie byle co.

Gość gość
Czasami trzeba przerwać farsę i podążyć za wewnętrznym głosem, który podpowiada co naprawdę jest dla Ciebie ważne, ale nie masz do tego jaj

Gość gość
ile ja mogę poświęcić? bywają sytuacje, że musisz poświęcić własne szczęście z tą osobą np. wtedy, gdy ta osoba nie jest dla nas osiągalna. Więc ja jestem w stanie odejść, by oddać temu człowiekowi wolność i swoją osobą nie siać destrukcji.

Gość gość szarriikkk
czkawka to naturalna reakcja organizmu...huj wie na co

Gość gość
na brak tlenu albo na jego nadmiar

Gość gość szariiikkk
nie,odpowiedz zle...to jest dysfunkcja serca...

to do kardiologa trzeba, ino prędko, bo mięsień ważny to, najważniejszy

Gość gość szarriikkkk
Ale Dr.Religa juz nie zyje...a reszta to jakies koty som...

nie wiem, co są a co nie są

Gość gość
Małżeństwo z miłości dla nowej miłości... nie strzymam, czy wy w ogóle wiecie co to jest miłość? To jakby zamienić własne dziecko na nowe młodsze, a starsze do bidula bo przecież nie ma miejsca na dwa... i żegnaj gienia, musisz zrozumieć że mam nowe dziecko, mamusia je kocha a mieszkanie małe :-D

Gość gość
Co za glupie porownanie. Milosc do dziecka i milosc do partnera czy partnerki.

Gość gość
Sama jesteś głupia jeżeli nie rozumiesz. Pieprzenie że zostawiamy kochaną osobę bo zakochaliśmy się w innej to dopiero głupie... Gdyby facet założył ten temat to byś napisała mu że jest cwelem do gazu, kłamcą i hipokrytą, ale jak baba chce zostawić męża za którego wyszła z miłosci to nie ma sprawy, zastanów się tłumoku nad sobą i uważaj żeby twój ukochany się czasem nie zakochał, bo po twoim komentarzu wnioskuję że pobłogosławisz nowy zwiazek swojego faceta z nową ukochaną :-D

Gość gość
Jakaś lipa ta babska miłość jezeli jednym głosem usprawiedliwiają zostawienie męża którego same sobie wybrały, wyszły za niego z tzw. miłości i teraz odchodzą bo jakiś *****cz powiedział jej że ją kocha, no to jej się giry automatycznie rozkładają i musi koniecznie do niego odejść :-D To ja wam życzę żeby wasi mężowie się zakochali... z całego serca ;-)

Gość gość
19:23 Może nieprecyzyjnie się wyraziłam. Małżeństwo było wynikiem związku, w którym pojawiła się miłość. Więc było wynikiem miłości, rozsądku i przyzwyczajenia. Ale teraz już to chyba nie ma przyszłości więc chcę dać szansę nowej miłości, która może dać szczęście. Obecnie jestem nieszczęśliwa, nie mam siły i motywacji do życia. Ale nie wiem jeszcze czy warto, muszę się upewnić a to zajmie trochę czasu. A czas pokaże.

Gość gość
Temat ciekawy,ale rozmowa tak prymitywna,czy nie można porozmawiać spokojnie,bez wyzwisk i obrażania drugiej osoby,trzeba umieć się zachować,byle jak,ale się zachować.Nie trzeba wiele żeby wykrzesać z siebie odrobinę taktu,kultury osobistej i tych wszystkich pozytywnych cech i dobrych manier które powinny być znane człowiekowi rozumnemu ale jak widzimy tutaj.....nie są.Polecam książkę ,,Zasady dobrego wychowania"

Gość gość
19:58 20:03 Każdy przypadek jest inny. Widocznie nie umiesz wczuć się w sytuacje inne niż Twoja. Mi nie wystarczy wyznanie miłości. Niech mi powie, że chce spędzić ze mną życie i mi to udowodni czynami to wtedy ulegnę. Sama miłość mi już nie wystarczy. To nie gimnazjum. To życie.