Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknota za złą kobietą

Polecane posty

Gość gość

Jak o niej zapomnieć

Gość gość
dlaczego jest zła?

Gość gość
Egoistka, barwiąca się cudzymi uczuciami. Wydawała się idealna ale to było wyrafinowane aktorstwo. Chciałbym ja wymazać z pamięci, że kiedykolwiek ją spotkałem

Gość gość
to wa takim razie czemu za nią tęsknisz?

Gość gość
zakochałeś się w takiej? nie wiedziałeś, że idealność to maska...a może zwyczajnie coś nią powoduje...i wydaje się egoistką i bawiącą się uczuciami, czy ty przypadkiem nie masz wpływu na jej zachowanie i podejście? pomyśl trochę...

Gość gość
biedny misio ty pewnie czysty bez skaz?

Gość gość
opowiedz o niej coś jeszcze...

Gość gość
gość dziś Egoistka, barwiąca się cudzymi uczuciami. Wydawała się idealna ale to było wyrafinowane aktorstwo. Chciałbym ja wymazać z pamięci, że kiedykolwiek ją spotkałem. -x-x Ja miałam to samo z facetem. Egoista, którego nie interesują jakiekolwiek uczucia poza jego własnymi, niestabilny emocjonalnie, szybko angażujący się uczuciowo i równie szybko znudzony i szukający nowego obiektu zainteresowań. Też chciałabym go wymazać z pamięci i zapomnieć, że kiedykolwiek spotkałam.

Gość gość
Poznałeś ją dobrze, że nazywasz ją złą kobietą i samolubem bez uczuć? Możliwe, że jej zachowanie jest reakcją na to jak Ty ją traktujesz, tak jak ktoś wcześniej wspomniał. Nie masz sobie nic do zarzucenia? Zawsze byłeś wobec niej w porządku. Życie nie jest proste, a relacje międzyludzkie są skomplikowane. Ludzie nie dostrzegają swoich win, a szukają ich w drugim człowieku. Przemyśl swoje postępowanie.

Gość gość
Kiedy ja poznałeś?

Gość gość
Był gorzej niż nie w porządku wobec niej.

Gość gość
ludzi trzeba traktować poważnie a nie niepoważnie. Porozmawiaj z nią i zaznacz co ci się nie podoba, a jeśli rozmowa nie odniesie skutku, zakończ to. Pamiętaj: kobieta sama się nie domyśli.

Gość gość
15.25 a ty skąd wiesz paranoiku?

Gość gość
Nie rzucaj się jak ryba wyjęta z wody tylko się przyznaj do błędów.

Gość gość
Narzuca Ci się, pisze, dzwoni? Załóż jej sprawe o stalkowanie albo przynajmniej postrasz ją.

Gość gość
Jeśli wasz związek opierał się na domysłach to nie dziwi mnie, że nie przetrwał.... W takim przypadku pretensje można mieć do siebie, że jest się osobą niekomunikatywną.

Gość gość
A pewnie, jeśli ktoś ma się domyślić...jest przede wszystkim zawsze w granicy błędu

Gość gość
AUTORZE tak to jest,ze jak sie w kims zauroczysz przez wygląd... Warto sobie uświadomic, że wyidealizowałeś JĄ. Dopisales do niej cechy ktorych szukasz w kobiecie. To nie była ONA więc JEJ nie wiń.

Gość gość
"Wydawała się idealna ale to było wyrafinowane aktorstwo." Po prostu, oszukała go...albo się nim zniechęciła i w odwecie stała się zimna, oschła, manipulantka bez uczuć

Gość gość
A może autor ma problemy z sobą i projektuje je na drugą osobę nie dostrzegając swoich wad i potknięć?

Gość gość
Często jest tak, że przypisuje się komuś swoje cechy. Może Autor grał przed nią, a ona się na nim poznała?

Gość gość
A może cały czas zdradzał kobietę z zołzą, która go zmanipulowała i wmówiła, że ta druga jest zła, egoistka itd.?

Gość gość
A w tytule czytamy "tęsknota za złą kobietą" dla mnie już wszystko jasne: Autorze, czy to nie jest tak, że pokochałeś kogoś niewłaściwego, a może kogoś, kto nie traktuje cię poważnie lub nie działa wg twoich wyobrażeń, w związku z tym jest dla ciebie zły...na początku może ta kobieta bardzo się starała i pewnie była idealna. Ale później zobaczyła, że to staranie nie ma sensu, bo....i przestała się starać i w konsekwencji można było zauważyć egoistkę bez uczuć. Ale stało się, że pokochałeś ją idealną i za taką tęsknisz...w takim razie zrób coś żeby znów była idealna:)

Gość gość
Niech zdradzi ją jeszcze z psem sąsiada bo tylko jemu przepuścił :-) 🖐️

Gość gość
autorze, mnie również kobieta okłamała, porzuciła, i wiem że byłem winny, ale nie wylewałem swoich żali na nią, nie twierdzę że jest zła. Jeśli określiłeś ją jako "zła", siebie pewnie uważasz za świętego?

Gość gość
Nazywa kobiete złą tylko dlatego ze ona jest wierną i kochającą matką skupioną na swoich dzieciach a nie na nim.Egoizm w najwyższej postaci.

Gość gośćjki8yfgh
Pewnie sam jestes aniołem..ja stałam sie złą kobietą przez ludzi którzy mnie oszukiwali,pogrywali sobie ze mną...taki jeden też z siebie robił anioła a był podłym zakłamanym manipulantem..potem sie dziwił że stałam sie gorsza od niego...zastanów sie autorze czy ktos sie nie przyczynił do tego że ta kobieta stała sie taka a nie inna

Gość gość
Przestało jej zależeć a potem stała się zimna. O co ten żal?

Gość gość
18:31 Ty o niej wiesz wszystko, really?

Gość gość
Nic nie wiem paranoiku ale jeśli jest zimna to znaczy, że jej już nie zależy.