Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknota za złą kobietą

Polecane posty

Gość gość
wydawala sie idealna? sam ja sobie idalizowales, a teraz jak dostrzegles w niej wady (a kazdy czlowiek je ma) z oczu spadly to nazywasz ja zla? ale idiota z ciebie, dorosnij dzieciaku !

Gość gość
18:37 tak, paranoiku, a ty wiesz, czy jest zimna czy nie, opierając się na czym? Na tym co zobaczyłeś jeśli jesteś autorem czy na podstawie dwóch zdań jego wypowiedzi zakładając, że jesteś chamskim trollem który tkwi nieproszony na tym temacie?

Gość gość
Autor ma problemy natury psychologicznej. Sam manipuluje faktami oraz odbiorcami swojego mikro przekazu.

Gość gość
skoro jest egoistką i bawi sie twoimi uczuciami to jaka jest wobec ciebie?ciepła:D

Gość gość
"Egoistka", "bawi się uczuciami" - znamy opinie Autora, ale czy wiemy, na ile jego wrażenie wynika z prawdziwych faktów a na ile z jakiś przeinaczeń lub nieporozumień? Niektórzy bywają nadwrażliwi, przeczuleni na swoim punkcie etc. A niektórzy zwyczajnie oczerniają drugą osobę będąc pod wpływem nieprzychylnych jej opinii.

Gość gość
Jedno jest pewne: jeśli komuś jest z kimś źle, nie powinien z nim utrzymywać kontaktu. A jeśli tęskni za taką osobą, to musi zmienić siebie.

Gość gość
Ona zła a on anioł aha HaHaHa :D napewno

Gość gość
Wymagać od mężatki Bog wie czego i jeszcze pisać że jest złą kobietą bo nie pcha sie wiadomo do czego.,to idiotyzm.Autorze nie mozesz wymagać od meżatki ognia,wez sie opanuj!

Gość gość
A ja znam takich, którzy sami są hoojami, a od partnerek oczekują zaangażowania i lojalności :D Może autor należy do tej grupy.