Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrmachiavelli

Jestem nie istotny politykiem znanej parti i na Kfae uczę się manipulacji ludźmi

Polecane posty

Gość Mrmachiavelli

mam nadzieje ze przyda mi się wiedza o ludzkiej psychice zaczerpnięta z forów internetowych do manipulowania i zdobywania kolejnych poziomów w hierarchii, by w końcu kiedyś zdobyć ten upragniony stołek choć te po boku tez mnie zadowolą :D

Gość Olga18
i czego się nauczyłeś?

Gość Mrmachiavelli
Tu nie chodzi o nauczenie się czegoś szczególnego ale bardziej o wyćwiczenie poprzez zakładanie i rozkręcanie prowokacyjnych tematów, umiejętności manipulowania tłumem, grania ich emocjami, przesądami no i tworzenia bezsensownych konfliktów

Gość gość
Autor ma racje. Użytkownicy łykają jak pelikany tematy. Na forum konkretne osoby celowo prowadzą nienawistne tematy. Tak by ludzie się tylko kłócili. Nie ma przypadku.

Gość Olga18
Łatwo tworzyć konflikt kiedy wiesz, że nie będziesz miał przykrych konsekwencji z tego powodu. Przy wyborze ważne będą też inne rzeczy niż umiejętności które wymieniłeś.

Gość gość
POwodzenia ;)

Gość Mrmachiavelli
Olga18 dziś Działam w polityce (łącznie z etapem młodzieżówki i pracy w samorządzie studenckim) 15 lat i doskonale zdaje sobie sprawę ze to nie wszystko ale z czasami zacząłem sobie zdawać sprawę ze są pewne czynniki które są dominujące n.p. to ze w polityce czy to lokalnej czy krajowej zawsze trzeba mieć kogoś pod kogo trzeba się podpiąć i ze ta osobo z jednej strony oczekuje skuteczności (trzeba być dobrym ) a zrazem uległości (nie można być zanadto dobrym ) z kolej osoba która się pod kogoś podpina sama jest tym pod kogo się podpinają inni stojący niżej w hierarchii innymi słowy ciągle trzeba grać w umiejętny sposób bo szczerością się niczego nie zdobędzie.

Gość gość
misiewitz to ty?

Gość Olga18
Samorząd studencki to nie polityka, tak jak nie jest nią klasowy czy działalność społeczna.