Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet a nowa praca i drogie perfumy. Co sadzicie?

Polecane posty

Gość gość

Witam, moj facet zmienil prace, po utracie poprzedniej siedzial w domu 6 mies i smierdzial, tzn. zadnych perfum, myl sie raz na 2-3 dni. Teraz kiedy objal stanowisko kierownika w jednym z duzych sklepow, nagle zaczal o siebie dbac. Szoruje sie codziennie, nawet kupil sobie perfumy za ok. 300zl., ktorymi sie psika tylko kiedy wychodzi do pracy. Nie wiem co o tym myslec? Bo w domu dla mnie sie nie perfumuje! Jakie jest myslenie facetow jesli chodzi o te kwestie? Bo wedlug mnie powinien przede wszystkim chciec dla mnie ladnie pachniec i byc atrakcyjnym.

Gość gość
obraca tam jakąś dziunię. ot i cała tajemnica

Gość gość
Pracuje tam zaledwie tydzien, wiec nie sadze. Stawialabym raczej na to, ze dopiero zamierza jakas poderwac, stad to wszystko.

Gość gość
jak facet, który o siebie nie dbał, nagle to zmienia to ZAWSZE jest coś na rzeczy i trzeba zachować wyjątkową ostrożność i nieufność. Oni tego nigdy nie robią dla pracy/innych ludzi (bo na to mają wyjepane), ale tylko jeśli w grę wchodzi jakaś kobieta (nowa, bo dla swojej "starej" się starać po zdobyciu nie bedą nigdy)

Gość gość
08:12 Tak tez mysle. Na poczatku staral mi sie wcisnac, ze dla dyrektora chcial ladnie pachniec podczas rozmowy kwalifikacyjnej - debila ze mnie robi. Kiedy wrocil z rozmowy i pierwszy raz poczulam te perfumy, specjalnie powiedzialam "czym sie tak skropiles? Niczym dziadki w kosciele". A wczoraj mi powiedzial, ze kupil je zeby dla mnie ladnie pachniec, ale ze mi sie nie spodobalo, to nie uzywa ich w domu tylko przed wyjsciem do pracy. Cholerny lawirant!

Gość gość
W domu ma używać perfum? Przecież to normalne że używa ich się, gdy się gdzieś wychodzi, ewentualnie jak mają goście przyjsc.

Gość gość
08:51 Nie twierdze, ze caly czas, szczegolnie, ze nie naleza do tanich, ale to chyba normalne, ze przede wszystkim chce sie ladnie pachniec dla swojego partnera i w sytuacji jaka miala miejsce np wczoraj, ze mielismy wieczor we dwoje, wypadaloby raczej ladnie pachnac. Takie jest moje zdanie i ja bynajmniej tak robie.

Gość gość
"A wczoraj mi powiedzial, ze kupil je zeby dla mnie ladnie pachniec, ale ze mi sie nie spodobalo, to nie uzywa ich w domu tylko przed wyjsciem do pracy" żeby on chociaż kłamać umiał :D głupia musiałabyś być, żeby się na to nabrać ;) i facet Ci to pisze :D przecież to jasne jak słońce, że jakaś pipcia tu wchodzi w grę. Trochę heteryków znam i generalnie oni mają gdzieś jak ich inni ludzie widzą i czują (o ile ci "inni" to nie jest jakaś dziunia która im się podoba i na którą zarzucają wędkę). Uważaj i trzymaj rękę na pulsie, ale dyskretnie, bo jak będziesz go otwarcie wypytywac i obserwować to zrobi się ostrożniejszy, a na pewno z tamtej nie zrezygnuje

Gość gość
08:51 I jeszcze jedno. Skoro nigdzie razem nie wychodzimy, zawsze osobno i nie przyjmujemy gosci, on w swiatek i piatek w pracy od rana do wieczora? Czyli jak mam to rozumiec? Ze dla dyrektora chce ladnie pachniec, czy bardziej peawdopodobne jest, ze dla studentek, ktorych / tam masa? Druga sprawa - w poprzedniej robocie tez byl na kierowniczym stanowisku i perfum nie uzywal. A dlaczego? Poniewaz w poprzedniej robocie pracował z samymi facetami!

Gość gość
09:05 Masz racje, zgadzam sie z Toba w 100%. I nie wierze zeby bylo inaczej w tych okolicznosciach :/

Gość gość
Kopnij go w d**e i po sprawie.

Gość gość
A co to za sklep?