Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Musicie zrozumiec kilka rzeczy inaczej dalej bedziecie pionkami w niewoli

Polecane posty

Gość
@gość autor tego temaciku dziś ... Islamuchy po rozprawieniu sie z Watykanem zostana natychmiast wzieci za mordy...<< A kto ich wezmie z mordy? Ciekawe, ze ten papiez jest taki malo bystry . No ale w takim razie Polacy nie maja sie obawiac. Czy nam tak zalezy na papiezu, szczegolnie takim papiezu? A wracajac do tego rzadu na narodowymi landami o ktorym pisales. Co zlego grozi nam z jego strony?

Gość gość
A wracajac do tego rzadu na narodowymi landami o ktorym pisales. Co zlego grozi nam z jego strony? x Będziesz pozbawiony wszelkich praw oprócz "prawa" zapiertalania na swojego pana. Ciesz się wolnością dopóki można, nie wiadomo co będzie za 10-20 lat. Wydarzenia zaczęły gwałtownie przyspieszać.

Gość gość
Pod warunkiem, że przeżyjesz tę zawieruch. Chociaż nie wiem, zcy warto będzie przeżyć. :(

Gość gość
Boże lewaki wy naprawdę wierzycie, ze czołgi gdzieś wyjadą? Wojna trwa, jecie goowno, ogladacie goowno w tv, łykacie kity o wolności a ona powoduje tylko wiecej depresji, rozbitych rodzin itp. Takimi najłatwiej sterować i jeszcze sami chlejcie więcej, cpajcie i twórzcie patologiczne związki homo lub konkubinaty. W sumie co się dziwić, człowieka stworzył Bóg a lewak pochodzi od małpy...

Gość gość
bardzo ciekawa jest książeczka w formie video , na youtubie wystarczy wpisać słowa : " książeczka Maryi , Matki Bożej przygotowująca na koniec czasów " : https://www.youtube.com/watch?v=3pM0LusSoMs

Gość gość
nie widać postów

Gość gość
Patrząc na to co się dzieje, za sprawą lewactwa, które sprowadziło do Europy muzułmańską dzicz, koniec naszej cywilizacji wydaje się być bliski.

Gość gość
No, żebyś się tylko nie ze/sr/ał!

Gość gość
uo

Gość
@ gość wczoraj Będziesz pozbawiony wszelkich praw oprócz "prawa" zapiertalania na swojego pana....<<< I wszyscy obywatele tego "Europejskiego Panstwa"? Takze Niemcy? Francuzi? Dunczycy? Czy tylko my, biedny narod wybrany? A co z prawem do aborcji, zwiazkow partnerskich, antykoncepcji "dzien po" bez recepty?

Gość
@ gość dziś Jakie masz zdanie dotyczące tych treści? ..<<< Zdanie mam takie, ze czytalem juz rozne scenariusze konca swiata. Pamietam chocby przepowiednie zwiazane z tzw. Kodem Biblii, zgodnie z ktorymi swiat skonczyl sie juz ponad 12 lat temu, bo 2004r. Jeszcze wczesniej byla "pluskwa milenijna" a w 2012 Kalendarz Mayow. Skopiowalem ten material i 01.01.2018 zaloze temat z tym zwiazany. Ale wtedy prawdopodobnie beda juz podobne scenariusze na 2019. Albo powiecie, ze dzieki interwencji Jezusa Krola albo jeszcze kogos udalo sie uniknac katastrofy. Natomiast ja mam wlasny scenariusz, do czego doprowadzi rozpad Unii Europejskiej, podalem juz go wczesniej, ale jakos w niego nie wierzycie.Chociaz jest duzo bardziej prawdopodobny. Chocby taki wpis z wczoraj. >> gość wczoraj Boże lewaki wy naprawdę wierzycie, ze czołgi gdzieś wyjadą..<<< To jak? Bac sie czy to tylko straszenie lewakow? Moze to uzgodnijcie miedzy soba ;-). No ale rozpad UE to jest to o czym marzy prawica, nie widzac ewentualnych konsekwencji. I ewentualna wojna jest bardzo prawdopodobna z tego powodu, a nie jakiegos tam tajemniczego spisku. W kazdym razie ja nie boje sie zadnej wojny, poza wojna z Rosja.

Gość gość
Up

Gość gość
Tak a propo wojen, pamiętajcie, że wielkie mocarstwa [Rosja, USA, Niemcy,, a teraz dochodzą Chiny] nie prowadzą wojen na swoich terytoriach. Gdyby doszło do jakiegoś konfliktu Rosja-USA, to łatwo przewidzieć, że Polska będzie tym terenem, na którym zderzą się te dwie potęgi. Niemcy póki co nie mają własnej armii a Bundeswera jest podporządkowana NATO ale ostatnio USA nie oponowała gdy została złożona propozycja UE o utworzenie wojsk, sił zbrojnych [jak zwał tak zwał] unijnych. Co jednoznacznie przekłada się na wyprowadzenie Bundeswery spod zwierzchnictwa NATO. Nie wiadomo co przyjdzie Niemcom do głowy gdy USA przestanie kontrolować ichnie siły zbrojne. A Trump nie wiadomo jeszcze co zrobi. Sytuacja nie jest ciekawa.

Gość gość
Elity nas oszukuja i trzeba nauczyc sie rozpoznawac ich klamstwa

Gość gość
Brawo za temat !!! Nareszcie ludzie się budzą ze snu !!!

Gość gość
Mało tego! Finansjera dysponuje wiedzą której my nie mamy. Nasza wiedza o dna została obnażona tylko w 20% Reszta jest tajna. A reszta to, to sedno od którego wszystko zależy. Czy wiecie że z kościoła w którym modli się wierny lud wydobywa się energia o sporej mocy? Wiemy czym jest energia ale czy potrafimy ją wykorzystywać? Otóż nie! Nie posiadamy takiej wiedzy. Oni posiadają -dlatego walczą z każdym przejawem solidarnego produkowania czegoś co krzyżuje im szyki.

Gość gość
16:20 to nie jet takie trudne:) Na giełdzie walutowej najczęściej wystarczy dosłownie czynić odwrotnie niż media sobie życzą i się zarabia:) W życiu jest tak samo! Mówią -jedzcie ryby, zwłaszcza te bałtyckie? Nie jem ryb i unikam bałtyku-widocznie jest bardzo skażony a ryby toksyczne:) Na logikę!

Gość hp hp
ja kiedys zalozylam taki temat to mnie wysmiano

Gość gość
Czy wiecie że z kościoła w którym modli się wierny lud wydobywa się energia o sporej mocy? X Widziałeś tą energię? :D Kto i czym ją mierzy? :D

Gość gość
up bo ciekawe

Gość gość
Poczytajcie objawienia jezusdoludzkosci.pl Sprawdzają się właśnie na naszych oczach !!! !!! !!!

Niestety, świat nie wyglada tak jak sie zwykłym ludziom wydaje. Ten mikro świat, ten prywatny, rodzinny tak. Ale nie ten ogólny. To nie jest tak, ze ktos myśli o całości, niestety w grę wchodzą interesy. Rzadzi ten, kto ma pieniadze. I nie zawsze jest tak, ze mądry ma kasę. Mądrość i pieniądze nie zawsze idą w parze. Zeby mieć tak duże pieniądze, by rządzić światem trzeba być... No cóż... s****wem. :)

gość wczoraj Czy wiecie że z kościoła w którym modli się wierny lud wydobywa się energia o sporej mocy? X Widziałeś tą energię? smiech.gif Kto i czym ją mierzy? smiech.gif To działanie energii Magicznej - w skrócie każdy Mag który działa z czymś musi miec obserwatorów jego magi, wtedy dziala sila sprawcza intencji... Kaplan uzdrowiciel uzdrawia, lud mysli, ze to on a on sam jest niczym jeśli nie ma widzących jego magie:]

Gość gość
Akimke nie jesteś szczęśliwy z tymi banialukami z New Age. Nawrooc się.

gość dziś Ja nie znam sie na new Age , nie interesuje mnie to.. ich prawda ( chyba oni nawet mniej bredza niz inni,, chyba) ja jedynie znam sie na samoobserwacji swoich stanow mentalnych, transie , praca z umyslem ktory zmieniam by sie laczyc z Wyższa Sila o odpowiednim dopasowaniu energetycznym mnie względem jej. Zbawienie i caly proces jaki do tego prowadzi jest mi juz znany. Wy niestety przez dogmat cierpicie. ( WY Chrześcijanie nalezycie juz do Demonicznej grupy świadomości ktora nalezy do innej podgrupy sennych ulud samsary) Trudno tak bywa.

Ale i tak cieszy mnie to wasze zlo kolektywne oczywiscie ;) bo kazdy nosi te samo bono pamietamy kim bylismy i czesto wpadamy do tych samych nieprzebudzonych swiatow, ktore snia nas samych do dnia az je rozpoznamy jako swoje kreacje. ale wy Katolicy za to zapłacicie niewolnicza iluzji. Wypaczyliście nauki Jezusa. Za to zaplacicie!

Gość gość
Niczego nie zapłacą, bo już dawno zapłacili. Chrześcijaństwo utrzymuje się tysiące lat, i nadal tak prędko nie upadnie.