Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przyrost beta hcg

Polecane posty

Gość gość

Witam, w środę (8.02) bylam na badaniu beta hcg z krwi, był to 12 dzień po owulacji, a 25 dc, wynik beta wyniósl 74, dzisiaj bylam na ponownym badaniu(po 5 dniach od poprzedniego) czy ktos mógłby mi podac przedział w jakim powinien znaleźć się mój wynik

Gość gość
Według mnie wskazuje na ciążę bo beta rosnie , ale może niech inni sie wypowiedza

Gość gość
Tak, tylko zalezalo mi na odpowiedzi w jakim przedziale powinien znajdowac się wynik dzisiejszych badan zebym wiedziala czy wszystko ok i wzrost jest prawidlowy, wizyte mam dopiero za 10 dni :-/

Gość gość
A dlaczego dopiero po takim czasie poszłaś na 2 betę a nie po 48 godz? Będziesz znała wynik to wpiszesz sobie do kalkulatora beta hcg :)

Gość gość
Tak mi lekarz kazał, ale zapomnialam spytac o to z jakiego wyniku sie cieszyc:-( i nie ufam do konca tym kalkulatorom bo zauważylam że różnie one pokazują

Gość gość
Około 300 powinno być

Gość gość
Dzisiejszy wynik to 1060 nie za duzo?:-/

Gość gość
no sporo, moze blizniaki. na poczatku hcg rosnie najszybciej. ja miałam 140 a po 48 godz. ok 400

Gość gość
nawet nie strasz z tymi bliźniakami.Na usg (monitoring cyklu) miałam 1 pęcherzyk, czy mimo to możliwe są bliźniaki? w sumie chyba jednojajowe mogły by być?