Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela na filmiku na kafe nie widziałes mojej łazienki

Polecane posty

Tylko łazienkę z domu u mojej babci moja łazienka jest pięknie wyremontowana od roku a ty nie wiesz ze sobie jaja robię z ciebie mojego pokoju też nie widziałeś na filmiku jedynie pokój mojej siostry i pokój gościnny i kuchnie widziałeś i dobrze wiesz że mój dom to nie rudera i meble są nowe porządne i to nie są tandetne meble Bodzio tylko drogie porządne meble na zamówienie stać moich rodziców i co ty tak z zazdrośc***iszesz ze mam rzekomo meble Bodzio ps goofno się na meblach znasz to nie są meble Bodzio ja nam ładnie w domu ps w przeciwieństwie do ciebie w moim domu nie przecieka dach ani nie mam pleśni grzyba ani wilgoci mam pięknie od grudnia wyremontowany pokój meble za 25 tysięcy itd skoro twierdzisz że to moja łazienka jak dziś pisałeś to mi to udowodnij nie masz dowodów akurat tak się składa że że nie mam wystających rur na ścianach jak w domu mojej babci głupku

Ty jedynie widziałeś na filmiku dwa pokoje pokój gościnny w moim domu i balkon oraz kuchnie i pokój mojej siostry i zazdrościsz Mi domu głupku... Ps ja nam dwie pięknie wyremontowane łazienki w domu nie widziałes ich na filmikach skoro twierdzisz że widziałeś to mi to udowodnij głupku

Gość gość
Up