Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdjjshshsh

Dlaczego nie ma takich facetów ?

Polecane posty

Gość gośćdjjshshsh

Dlaczego nie ma takich facetów. Silnych...Kochających...Wiernych...Tylko takie melepety. Nie potrafią nawet kobiety obronić. Nigdy ci nie powie: -Kocham Cie Tak bez powodu. Faceci to są świnie. Czy są jeszcze faceci którzy nie oglądają sie za pierwszą lepszą dupą ? Którzy kochają swoją kobiete i potrafią ją obronić ?

Gość
Bo ci dobrzy w sztukach walki to samce alfa i nie maja zamiaru ograniczac sie do jednej samiczki.

Gość gość
Ja trenowałem judo i wiem jak bronić siebie i innych. Tylko nie mówię kocham bo nigdy nikogo nie kochałem i nie byłem kochany. :/

Gość gość
Kocham, nigdy nie zdradzilem, dobrze zarabiam, opiekuję się dziećmi, roocham doskonale i lubię dac w ryja :-)

Gość gość
92 weź się nie wypowiadaj. Ty sam dla siebie stwarzasz zagrożenie.

Gość gość
"Bo ci dobrzy w sztukach walki to samce alfa" g****o ma piernik do wiatraka. znam wielu facetów w kolczykach i rurkach, którzy też trenują i mają niezłe klaty. dziś większość młodych facetów trenuje, taki trend, ale co stary kacap może wiedzieć.

Gość gość
Bo współczesnych kobiet nie warto bronić, ponieważ mają tylko roszczenia, wypisują takie komentarze na necie i nie patrzą na to, czy staniesz w jej obronie, tylko, czy naj*biesz tym typom, jak na filmach akcji, a jak ci wybiją zęby, bo jej broniłeś to odejdzie, bo nie będzie mogła na ciebie patrzeć, tak ci się odpłaci. Facet to nie jest mięso armatnie do bronienia roszczeniowych koorew z kafe, od których niczego dobrego spodziewać się nie można.

Gość gość
Można sobie trenować z 5 lat, a i tak byle dres i chuligan ściągnie takiego karatekę, adepta SW itd. na jedną bombę. Jak chcecie dobrze bijących się facetów to musicie wybierać kryminalistów i tyle. Zresztą i tak takich wybieracie.

Gość gość
Mój facet brał udział w nielegalnych walkach (i większość wygrywał), także potrafi się bić, nieraz stanął w mojej obronie, a mimo to jest bardzo czuły, uwielbia się przytulać, no i jest romantykiem, pisze też teksty chłopakom z zespołu, o miłości też ;) Jesteśmy szczęśliwą parą od 4,5 roku.

Gość gość
a co ci ze sztuk walki skoro jesteś chudym wypłoszem ? :D no wiadomo że trzeba nabrać trochę masy, jeśli te umiejętności mają ci się kiedykolwiek przydać w praktyce...

Gość gość
Istnieją tacy, wypisz wymaluj ja