Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AdammadA

Gdzie pod namiot na dziko

Polecane posty

Gość AdammadA

Znacie jakieś ciekawe miejsca żeby wybrać się pod namioty na dziko Legnica Wrocław i okolice? Wiosna coraz bliżej i trzeba coś już szukać dobrych miejsc pod namiot :) ale koniecznie na dziko płatne i strzeżone pola namiotowe nie interesują mnie. Dzięki z góry za propozycje!

Gość kail23
google strajkuje ? :D 15 sekund i prosze tu masz na stronie jakies informacje gdzie na biwak okolice Wroclawia > http://nabiwaku.pl/polecane-miejsca-na-biwak/ my jezdzimy w bieszczady pod namiot ale to chyba za daleko jak ty szukasz a miejsca dzikie sa tam na kazdym kroku i fajne miejsca na rozlozenie namiotow pzdr

Gość gość
a czemu nie strzeżone pola namiotowe coś jest złego na strzeżonych miejscach? ale skoro nie szukasz pól namiotowych to nic nie zaproponuje :P

Gość AdammadA
Tak tylko tereny dzikie i niestrzeżone. kail2 dzięki za link zaraz poczytam!

Gość gość
Ja raz byłem na biwaku w lesie w nocy bylo najgorzej bo zwierzęta nas straszyły heheh teraz jeździmy w bieszczady pod namiotem jest super nad jeziorem solina

Gość gość
W Bieszczadach jest super byłam tam 2 lata temu na wakacje ale domek wynajeliśmy a blisko Wrocławia jak pod namiot to Ratowice tam jest zalew Odry i można fajnie spędzić wolny czas ognisko i.tp.

Gość gość
Z Wrocławia do Bieszczad jest daleko 500 km a Adam szuka dzikie tereny pod Wrocławiem bo może chce jechać pod namiot rowerem a jechać rowerem w Bieszczady z Wrocławia to już survival autostradowy hehe :D

Gość gość
Hej ludziska mam pytanie gdzie można rozbić namiot nad jeziorem na dziko najlepiej w Bieszczadach? Spanie pod namiotem ognisko kąpiel w stawie albo jeziorze lub rzece ... szukam konkretnych miejsc wartych uwagi w Bieszczadach ale nie zaludnionych przez turystów im mniej ludzi tym lepiej

Gość gość
Na wyprawymarzen.pl mieli ostatnio listę najlepszych, nietypowych atrakcji w Polsce. Planuje zobaczyć większość z tych miejsc, na wiosnę, właśnie śpiąc na dziko pod namiotem

Gość gość
W Bieszczadach jest świetnie Bieszczady to dla mnie najlepsze miejsce w Polsce na wypoczynek nie tylko pod namiotem ale i w przyczepie kempingowej. Latem w tym roku także wyjazd robimy do Bieszczad już się doczekać nie mogę. Okolice jeziora Solińskie w miejscowości Solina

Gość gość
Namyslow podobno jest fajny.

Gość gość
A co w tym Namysłowie jest ciekawego?

Gość gość
Teraz sie nie da na dziko. Albo w miescu zorganizowanym za kase tak duza, ze w zasadzie bez sensu (bo lepiej pojsc wynajac pokoj z lozkami) albo ryzykowac w miejscahc odosobnionych. Kiedys przydybali mnie mundurowi nad jeziorem na dziko i musioalam w srodku nocy (no dobra, pozny wieczor byl) sie pakowac i przemieszczac 3 km dalej na pole namiotowe :( zabronione.

Gość gość
Nas kiedyś w nocy po lesie leśniczy gonił :) a na drugi tak sie chłop zdenerwował że namiotu nie chciał oddać .

Gość gość
Wolalabym uniknac takich atrakcji.Chcialabym wiedziec, gdzie LEGALNIE mozna sie na dziko rozbic...

Gość gość
Niestety takie nastały czasy ale mimo to w Polsce jest jeszcze dużo dzikich miejsc na takie wyprawy gdzie się nikt nie przyczepi ale dobrze też mieć psa obronnego

Gość gość
Pod namiot to najlepiej do Somalii.ale trzeba w bilet na samolot zainwestowac albo samochodem i promem przez morze :classic_cool:

Gość gość
Ja sie bardzie obawiam mandatow niz ataku psuchopatycznych mordercow ;]

Gość gość
Pod namiot na dziko to na działkę u sąsiada,bo nie wolno rozbijać namiotów,gdzie popadnie.Nie ma ziemi niczyjej,musisz mieć zgodę właściciela.

Gość gość
No wlasnie wiem... Dlatego uwzam to za pomysl niemozliwy w tych czasach niestety :(

Gość gość
Tylko na polu namiotowym nie bardzo można drzewo ściąć a gdzieś w p**du dalej po cichu można ;)

Gość ćaniołek
Na dziko to na polu gdzieś na wsi się rozbić ale z dala od zabudowań i byle nie w zbożu albo ziemniakach a najlepiej to na łące i przygoda murowana z dala od domów i cywilizacji :)

Gość gość
ale to miejsce dzikie a gdzie w Polsce są takie dzikie miejsca pod namiot na kemping jakie miejsca polecacie ?

Gość lucek23
Dzięki takiej strony z poradami szukałem!!! sezon na wyjazdy pod namioty otarty ! jezdzicie już na biwak?

Gość gość
A gdzie pod Wrocławiem jechać pod namioty na dziko gdzie blisko Wrocławia na biwak??

Gość gość
Na dziko pod namiot blisko Wrocławia to Kamieniec Wrocławski nad Odrę,polecam

Gość gość
A pod namiot na dziko mazury albo bieszczady jakie miejsca polecacie i dlaczego? Sezon biwakowy w pełni a brak pomysłu na to gdzie jechać na biwak :/

Gość gość
Do Egiptu! Na pustynię! Co prawda nie ma wody, ale za to seks jest!