Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

beta hcg

Polecane posty

Gość gość
Dobrze przepraszam, myslalam ze chodzi o Boga ;) Chętnie wyslucham wszystkich zdań, ale zrozum ze właśnie to bulgotsnie w brzuchu, odbijanie po jedzeniu, i wysoka temperatura to objawy ciąży, dużo kobiet tak miało i sie pytam.. A beta może za szybko, i gdzie negdzie pisze ze negatywny to <0,001

Gość gość
tak, gratuluję jesteś w ciąży!! Dokładnie tak przecież jest w ciąży!! 100% objawów się zgadza!

Gość gość
Mam rozumieć ze to sarkazm?;) To niby dlaczego beta taka, 37,5 w pochwie i odbijanie

Gość gość
I teraz cytuje z jakiejś strony "zakres w laboratorium jest taki: nie będąca w ciąży =<1 mlU/ml "

Gość gość
nie, to było poważnie! Słyszałam że u niektórych kobiet ani testy z moczu ani beta hcg nie wykazywały ciązy. Sporo było o tym w programie na TLC. Myślę że to pasuje jak ulał do twojej sytuacji. Najlepiej będzie gdy zapiszesz się do ginekologa na wizytę. ok. 6-7tc (licząc od ost. okresu) zobaczy już ciążę na usg -zarodek z bijącym sercem.

Gość gość
no i to też potwierdza że to ciąża. mówiłam!

Gość gość
To teraz mnie wystraszylas naprawdę.. Strasznie sie boje ;)... A jaki ten śluz w tej ciąży jakiś link? Ale myślisz ze <2 to ciąża?

Gość gość
Ja już sie glubie, mowicie poważnie czy nie? Bo jedne pisze ze to nie ciąża drugie ze tak, naprawdę odpowiedzcie szczerze bo ja zaraz zejde na zawał!

Gość gość
Zapisz się do ginekologa na usg bo inaczej ten temat nigdy się nie zakończy.

Gość gość
To akurat czytalam, nie wiem czy może naprawdę jestem takich pechowcem ze w dni nieplodne , ok 4-5 dzień cyklu i stosunek przerywany i ciaza i to taka która sie nie ukazuje.. Licząc ze plemniki wytrzymują nawet 7 dni to do owulacji nie wytrzymały nie wiem..

Gość gość
Jeju nie musisz pisać jeśli ci to przeszkadza.. ;)