Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie umiem tanczycc

Polecane posty

Gość gość

mam 40 lat jestem singielką, poznalam fjna grupke ludzi i fajnie byloby z nimi spedzac czas .tylko jest problem oni czesto urzadzaja jakies imprezy taneczne a ja nie umiem tanczyc. mam do tego 2 lewe nogi,wydaje mi sie ze poruszam sie jak slon w skladzie porcelany, nie mam koordynacji. czy jest dla mnie ratunek? czy musze sie juz z tym pogodzic i zyc ?

Gość gość
Odważ się na kurs tańca. My z mężem byliśmy na kursie mając po 50 lat i mimo że mąż ani słuchu, ani zdolności nie ma czegos tam sie nauczył i potem mogliśmy zatańczyć gdy była okazja. Dobry prowadzacy na pewno czegoś nauczy. Tylko nie wiem, czy miałabyś pare na ten kurs, bo ludzie raczej w parach przychodzą :( A jeśli z kursem nie wypali, to tańcz, jak Ci w duszy gra, na pewno w tej grupie są i słabsi i lepsi. Może nie jest tak źle, jak Ci wyobraźnia podpowiada (że jestes jak słoń).

Gość gość
nie mam pary a nie odwaze sie isc sama:-( mam zaburzona koordynacje i ciezko mi jest powtorzyc jakis krok za prowadzacym dlatego unikam takich kursow jak ognia :-(

Gość gość
Up