Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zamet OPINIE

Polecane posty

Gość gość

cześć wszystkim co sądzicie o tej firmie, a dokładnie o wozie paszowym fider? czy to faktycznie taka rewelacja?

Gość gość
moim zdaniem rewelacja, posiadamy tą maszynę rolniczą już jakiś czas jest doskonale wykonana, innowacyjność , wygoda, komfort , bezpieczeństwo, można by wiele atutów wymieniać jednak najważniejsze dla nas jest to, że działa tak jak zapewniał producent firma Zamet to pewność i profesjonalizm w każdym szczególe

Gość gość
przede wszystkim prosta w obsłudze, ułatwia pracę przede wszystkim starszych rolników, którzy mają już wiele maszyn za sobą ten wóz paszowy fider, to innowacyjność w każdym szczególe oferują najwyższą jakość produktów za bardzo rozsądną cenę, co mnie dodatkowo przekonuje do firmy Zamet i udowadnia, że wóz paszowy fider, to perełka wśród dzisiejszego sprzętu rolniczego czekamy na więcej

Gość gość
witam, firma Zamet wykazuje sie profesjonalizm i wysoką jakością bardzo wysoka jakość powłoki lakierniczej, kolory bardzo neonowe, nawet po kilku latach nie poddają ię promieniom UV, o czym mam okazję sie przekonywać na codzień jestem zadowolony szczególnie z wozu Fider

Gość gość
dokładnie, powiem wam, że o firmie Zamet dowiedziałem się przez ogłoszenie OLX bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie ich oferta i powody, dla których warto skorzystać z usług firma jest na rynku już bardzo długo, ma doświadczenie i doskonale wie jak sprostać potrzebom współczesnych rolników jestem zadowolony z dwóch maszyn zakupionych w firmie Zamet na pewno na tym się nie skończy

Gość gość
jestem zadowolony z wyboru paszowozu firmy fider, nie spodziewałem się, że maszyna jest tak funkcjonalna i tak godna zaufania praca z pomocą takiej maszyny jest prostsza i o wiele efektywniejsza, nie mówiąc już o przyjemności polecam

Gość gość
ile kosztuje ten paszowóz fider? czy oni mają jakąś stronę internetowa? możecie mi podesłac?

Gość gość
znana i bardzo profesjonalna firma wychodząca naprzeciw oczekiwaniom klienta wg mnie są bardzo otwarci na nowoczesność, stąd maszyna rolnicza fider, która wzbudziła takie pozytywne emocje wśród rolników jestem rolnikiem , który stara się działać nowocześnie, dlatego firma zamet jest moim numerem jeden ;)

Gość gość
polecam, firma Zamet mile zaskoczyła nas swoimi maszyna rolniczymi nie spodziewaliśmy się, że opinie w internecie mogą być tak szczere wszystko zaczęło się od ogłoszenia na olx i dzięki temu dowiedzialiśmy się między innymi o paszowozie Fider, który polecamy z wielką przyjemnością pozdrawiam

Gość gość
jesteśmy zadowoleni z paszowozu Fider. nie spodziewałam sie, że będzie to tak efektywna maszyna rolnicza praca z pomocą takiego sprzętu jest przyjemna i skuteczniejsza a firma Zamet otwiera się na potrzeby współczesnych rolników polecam

Gość gość
firma zamet produkuje maszyny rolnicze wychodzące naprzeciw oczekiwaniom rolników jestem tego najlepszym przykładem paszowóz fider przeszedł moje wszelkie oczekiwania jestem zadowolony

Gość gość
wiecie w czym są lepsi od innych firm? oni idą do przodu i ich maszyny są najlepszym tego dowodem ja mam dwie maszyny od nich i spisują sie doskonale aż praca jest przyjemniejsza!

Gość gość
powiedzcie mi jakie wymiary ma ten paszowóz fider?

Gość gość
zależy która pojemność która pojemność najbardziej cię inetersuje?

Gość gość
najbardziej 9-10 m3

Gość gość
wszystko masz na ich stronie napisane, wystarczy wejść :)

Gość gość
Ale czeresniak ,z maszynom rolniczą na kafeterie wjechał:-D idz sie utop bucu:-P

Gość gość
ile mniej więcej kosztuje u nich ten wóz paszowy fider?

Gość gość
zależy chyba od gabarytów

Gość gość
ja jestem bardzo zadowolony z produktów Zamet firma spełnia moje oczekiwania i ma w swojej ofercie naprawdę nowoczesne urządzenia,które ułatwiają prace

Gość gość
byłem oglądać te paszowozy fider i jestem pod wielkim wrażeniem chyba sie zdecyduje

Gość michal577

Zdecydowanie polecam.
Firma Zamet, to coś więcej niż maszyny rolnicze.
To krok w stronę innowacyjności w rolnictwie.
Jestem rolnikiem i moim zdaniem ta firma doskonale realizuje potrzeby rolników.