Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porady pomocy

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Spotykam się z pewnym chłopakiem i ost uprawialismy że sobą seks. Na dużego a podczas seksu zaczęło mnie boleć gdy za głęboko wkładal i powiedziałam mu to zwolnił ale zaraz znowu tak robił i nie przestał jak chciałam zevy nie tak głęboko. Nie wiem czy powinnam o to robić problemy z jeden strony powinien nie słuchać a z drugiej to seks n namiętność chwila uniesienia .... nie wiem czy powinnam z tego robić problemy co o tym myślicie.? Zdarzyło się wam że wasz facet zrobił coś czego nie chcieliście ? Pozdrawiam

Gość gość
Piszesz o tym od roku.

Gość gość
Nigdy się nie zdarzyło aby mężczyzna z którym byłam zrobił coś wbrew mojej woli z tym że ja sypiam wyłącznie z mężczyznami którym na mnie zależy i którzy dbają przede wszystkim o moją przyjemność. Gdyby facet zrobił coś wbrew mojej woli to przerwałabym zabawę i pogoniła go bardzo szybko.

Gość gość
Dzięki bardzo za odpowiedź

Gość gość
Z perspektywy facet powiem ci tak, gdyby kobieta z którą jestem w łóżku czegoś nie chciała lub nie akceptowała, to nie zrobiłbym nic co mogłoby jej sprawić ból czy przykrość, ale z drugiej strony raczej wypisałbym się w tym przypadku z tej relacji, bo najwidoczniej facet ma za długiego, a uważanie za każdym razem i wkładanie do połowy nie jest niczym przyjemnym i taki seks nie sprawia żadnej przyjemności.

Gość gość
powinna ci sie c**a rozerwac szmato