Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochamgory

Wejście na Elbrus

Polecane posty

Od wielu lat marzy mi się zdobycie Korony Ziemi. Postanowiłam, że raz się żyje i w tym roku zaczynam realizację celu od Elbrusa. Niestety nie znalazłam żadnych chętnych na wyprawę wśród swoich znajomych, więc pozostaje mi zarezerwowanie wycieczki w biurze podróży, bo wejście na Elbrus w pojedynkę jakoś mi się nie uśmiecha. Czy polecilibyście mi jakieś sprawdzone biura podróży, które organizują tego typu wyjazdy? Najlepiej ze Śląska :)

nie reklamuj nam tu żadnych biur podróży na takie wyprawy jeździ się z klubami podróżniczymi a nie durnowatymi zdzierskimi biurami

Gość gość
jeszcze pamietaj ze conajmniej rok musisz cwiczyc kondycje na silce,w necie pelno jest ogloszen na ten temat nie wiem czego tu oczekujesz? ze siedza ludzie co co roku jezdza w takie miejsca? znalazlas sobie kijowe forum,chyba ze lecisz z reklama

Byłem z tym biurem podróży w Peru i zdecydowanie polecam. Plus za organizację i ogromną wiedzę przewodnika. O niektórych ciekawostkach na pewno nie byłoby w stanie dowiedzieć się w sieci.