Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego tesknie za facetem, ktory zle mnie traktowal, wyzywał. Z jedej strony go nie chce za to co mi zrobił, a z drugiej to tęsnkie, jestem nieszczesliwa, przygnebiona. Tak zle i tak niedobrze

Gość gość
Jak długo byliście razem? To był Twój pierwszy związek?

Gość gość
masz to, co pielęgnujesz i co nie jest zgodne z logiką, ani rzeczywistością - dlatego tak się czujesz. poczujesz się lepiej, jak postanowisz odganiać myśli o tym, który cię "krzywdził": "źle traktował", "wyzywał" i wtedy, jak sobie uświadomisz, że takie traktowanie nie jest miłością, ale spycho-miłością polegającą na tym, że wierzysz bardziej w iluzję. wybierasz to, do czego jesteś przyzwyczajona, a brak tego uważasz za tęsknotę i uczucie :D wybacz, ale to śmieszne! :D

Gość gość
po prostu lubisz byc ofiara;)

Gość gość
Pogódź się ze swoimi odczuciami tak naprawdę. Im bardziej chcesz się pozbyć tych uczuć, tym paradoksalnie bardziej jesteś do nich przywiązana. Gdy już się pogodzisz ze wszystkim tym co czujesz, zaczniesz trzeźwo na wszystko patrzeć, wróci rozsądek. Łatwo to napisać, jednak dojście do tego niektórym zajmuj***ardzo długo...Dla mnie również zajęło bardzo długo. Powodzenia:)

Gość gość
Gosc 12:36 myslisz, ze ja tego nie wiem co napisalas/es? Kazdy nawet malo inteligentny czlowiek wie jak działa ten schemat. I jestem doskonale uświadoniona, ze to nie jest miłosc tylko iluzja, ale mimo to nie mija. Wiec nastepnym razem zostaw te zalosne ataki dla siebie, bo tylko pokazujesz swoje kompleksy i brak wychowania, nie wnoszac przy tym nic do tematu.

Gość gość
12:46 *