Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość134

Potrzeba porady

Polecane posty

Gość gość134

Boje się ze zaszlam w ciaze. Co prawda kilka tygodni temu jeszcze w styczniu chlopak wlozyl czlonka,ale bylam przed ostatnim dniem okresu. Potem było ok, teraz w sobote wsunal go lekko ale byłam dzień przed okresem. Ostatni okres spóźnial mi sie 2 dni. Teraz tez spóźnia się dwa. Boje sie ze jestem w ciazy. Bardzo tego zaluje. Ciągle o tym myślę czy ti stres? Prosze o rady mam 15 lat

Gość gość
Okres może się spóźniać nawet do tygodnia, albo i więcej. akbyś jednak go nie dostała w najbliższym czasie, poproś kogoś dorosłego o radę/pomoc, zapisz się do ginekologa i przedstaw swoją sytuację. Następnym razem zabezpieczajcie się prezerwatywą, a najlepiej nie współżyjcie, bo zdecydowanie na to jesteś za młoda... Powodzenia

Gość gość
jak już jesteś to nie wyskrob a jak już urodzisz to nie zamorduj tylko zostaw w oknie życia bo wiele małżeństw pragne dziecka

Gość gość
Ona ma raptem 15 lat, takie rady jej do niczego nie są w tej chwili potrzebne, człowieku ogarnij się trochę i pomyśl normalnie, sumienia nie masz, czy jak... Co za znieczulica.