Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proteina345123

Jak przeprosić rodziców?

Polecane posty

Gość Proteina345123

Witam mam dość słabą sytuację :( Moja mama dowiedziała się, że w domu miałem imprezę i dałem jej dzisiaj kwiatka i takie tam i było dobrze... Dostałem szlaban na wychodzenie na dwór i jeżdżę do babci bo zabrała mi też klucze... Ogólnie mam 17 lat... Ale najgorsze dopiero przede mną, a już mi słabo na myśl, że nie mogę się spotkać z dziewczyną a są Walentynki w końcu... Ale najgorsze będzie jak tata się dowie, a jest za granicą i to pewnie będzie wyglądało tak, że pojedziemy do ludzi z którymi piliśmy i poinformujemy ich o tym, że taka sytuacja była...

Gość gość
masz 17lat i pijesz twoim daniem jak matka miała się zachować? ciesz się że pasem cię nie zlała głupi bachor

Gość Proteina345123
Proszę o jakieś dobre rady, jak mam to znieść albo jak pogadać :/

Gość gość
Wykaż skruchę, powiedz że wiesz że się głupio i nieodpowiedzialnie zachowałeś, że przepraszasz i obiecujesz że to się więcej nie powtórzy. Poproś żeby nie mówiła ojcu, bo tylko jemu niepotrzebnie nerwów dołoży, a ty już więcej takiej głupoty nie zrobisz. No i mozesz się też zaoferować, że będziesz coś przez miesiąc robić (np. odkurzać, myć podłogi, coś tam ?) w ramach kary. I uproś ją żeby dziś choć na chwilę dała ci się spotkać z dziewczyną, bo ona niczemu winna, a bedzie jej smutno. p.s. Jeśli mama jest uczuciowa, to przytul ją ;)

Gość Proteina345123
Dzięki stary :) Nawet jeżeli to nie pomoże to podniosłeś na duchu :)

Gość gość
18:20 mogę być i "stary", ale płeć mam inną :D powodzenia i słuchaj się mamy ;)