Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćB

jak "przelecieć" faceta

Polecane posty

Gość gośćB

Co i jak robić żeby to facet czuł się w****any, w sensie jak dominować, jakie pozycje, jak się zachowywać, co mówić (ale tak żeby to było ze 'smakiem') ;)

Gość gość
Przywiązać go do łóżka leżącego na wznak, postawić pałę dosiąść i ujeżdżać. Albo ssać jak odkurzacz i opróżnić mu jaja

Gość gość
dobry pomysł z przywiązaniem.. potem na zmianę ujeżdżasz go i mu ssiesz i czekasz w co ci się spuści ;)

Gość gość
Jak już będzie przywiązany to stań w rozkroku i go obsikaj. Potem zawiąż mu oczy i zmuś żeby zlizał resztki moczu z twojej c**y (idealnie jeśli masz boberka)

Gość gość
swinie zboczone

Gość gość
Facet przywiązany i oczy zawiązane, i dosiada go inna kobieta niż myśli. Wtedy to bym poczuł jak w temacie

Gość gość
Postaw mu parującego klotzka na klatę

Gość gość
Ja swojego lubię zacząć podniecać ręką jak śpi.Masturbuję go tak aż mu porządnie stanie i wtedy jak zaczyna się wybudzać , to go dosiadam na jeźdźca i szybko pracuję bioderkami , oczywiście sama już podjarana.Nim kompletnie się obudzi to już strzela we mnie , tak go ściskam cipunią.Potem ze śmiechem uciekam do łazienki.Haha , co jakiś czas robię mu takie numery.

Gość gość
Chyba w fantazjach ktoś ci tak robi prawiku:D

Gość gość
Zazdrość kogoś zżera. Ja swojemu tak nie zrobię , bo jak po kolacji wypije dwa piwa , to zasypia jak suseł.Tylko w weekendy nadrabiamy

Gość gośćB
cynik wieczorową porą wczoraj Nigdy nie próbowałam tej pozycji ale wydaje się bardzo interesująca, dzięki za podpowiedź. Jak oceniacie doznania w tej pozycji?

Gość gość
gośćB: jak chcesz to mogę Ci napisać na ten temat na mailu. Z moją dziewczyną praktykujemy takie zabawy, że ona dominuje. Chciałabyś popisać?

Gość gośćB
gość bardzo chętnie,podaj maila to na pewno się odezwę! ;)