Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wstydzilybyscie się gdyby wasz facet pracowal na takim stanowisku ???

Polecane posty

Gość gość

mój chlopak ma 30 lat i jest dyrektorem jednego z działów w portalu internetowym WIRTUALNA POLSKA. nie chwale sie tym ,bo tez uwazam ,że nie jest zadnym profesorem i lekarzem wiec czym sie chwalic?Kolezanki jednak dopytywaly czym sie zajmuje i musialam powiedziec. OD TEJ PORY ONE CIAGLE PONIZAJA MEGO FACETA i uważają ,że to wstyd pracowac w korporacji i ciagle dogaduja mi ,ze moj facet nic pozytecznego nie robi a ich mezowie to inzynierowie itd..mówia czesto " co to taki dyrektor..jeden z wielu w takiej firmie i co innego gdyby byl dyrektorem ogolnym " itd.

Gość gość
i ty durna i koleżanki ,same idiotki łazą po świecie,

Gość gość
ty zmien kolezanki a twój facet powinien zmienic ciebie bo chyba tylko sie musi za ciebie wstydzic ze ty taka pusta jesteś, a na jakim ty stanowisku pracujesz moze to on sie wstydzi za twoja pracę, pożyteczna praca to jaka wg. ciebie bo np. pożyteczna praca to smieciarz bo oczyszcza miasto - pasowałoby ci to i zadowoliłoby to twoje puste koleżanki

Gość gość
korporacje to syf. koleżanki mądre są a nie głupie.

Gość gość
Prowo. W dodatku już raz kiedyś bu było. Więc wymyśl z łaski swojej coś nowego. Np. zmień zamiast WP na Onet lub o2 :D

Gość gość
Jedno jest pewne. Twój facet napewno powinien wstydzić się swojej dziewczyny.

Gość gość
11.34 słusznie.

Gość gośćpsiawulka
noo siedziałabym pod stołem ze wstydu przez miesiąc i nie wychodziła,a koleżankom bym wysłała karty walentynkowe z przeprosinami za tę całą żenuującą sytuacyję

Gość gość
Dlaczego uważacie temat za prowo? Sama mam męza w korpo i też słysze ciągle docinki z tego powodu ,a on nawet nie przyznaje sie nikomu gdzie pracuje ,mimo ,że jest na wyzszym szczeblu niż przeciętny pracownik korpo.

Gość gość
ja nie słyszę żadnych docinków bo nie mam koleżanek :-) pierdolą mnie wszystkie plotkary ,