Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uposledzone mamuśki! Jak dziecko jest chore to rusz d**e do lekarza a nie na for

Polecane posty

Gość gość

Uposledzone mamuśki! Jak dziecko jest chore to rusz d**e do lekarza a nie na for

Gość gość
Co robisz jeszcze na forum? Czemu nie siedzisz u lekarza?

Gość gość
A gdzie Ty wyczytalas, ze moje dziecko jest chore bezmozga idiotko? :o ja mam zdrowe dziecko aktualnie, ale gdyby było chore to bym nie pytała na forum co mu podać tylko bym poszła do lekarza!

Gość gość
Jprdl, co za tępaki tutaj siedzą. gość dziś widać masz siebie za upośledzoną, skoro odebrałaś to osobiście. Jeśli nie pytasz na forum, tylko idziesz do lekarza, to po co się odzywasz w wątku, który ciebie nie dotyczy? Zgadzam się z autorką, większość wątków odnośnie chorób dzieci typu przeziębienie itp. oraz czy jestem w ciąży, jest bez sensu. Bo prędzej by zadzwoniła do ośrodka i się dowiedziała, czy ma przyjeżdżać, a w drugim przypadku zrobiła test ciążowy.

Gość gość
Nie rozumiem jak można pytać o takie kwestie na forum. Przecież to jest ryzyko podania nieodpowiedniego leku. Katar bierze się z różnych przyczyn przecież :o może być wywołany reakcja alergiczna, chorymi zatokami etc etc. Na to nie wystarcza krople do nosa na litość! autorka

Gość gość
11:54 Kochana ja swój post dedykuję zalozycielkom tematów o katarze i kaszlu etc. które prosza o radę co podać dziecku :o a pytanie nie wiem do kogo było z 11:45 ale jeśli do mnie to już odpowiadam. Byłam z dzieckiem u lekarza dziś o 8:20 bo w nocy dostał temperatury i kaszlu, ze spać nie mógł. Aż go dzwigalo. Lekarz zapisał leki i już przynajmniej kaszel zelzal, ze go tak nie męczy. Dla mnie to jest oczywiste. DZIECKO CHORE = WIZYTA U LEKARZA autorka