Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opiszcie swój zwykły dzień

Polecane posty

Gość gość

Mój wygląda tak: 7 pobódka 8-16 praca 17-20 telewizja 20-20:30 zabawy z mężem (niestety jedyna czynność, z której jestem zadowolona :() 20:30-24 telewizja 0-7 spanie

Gość gość
mój wygląda podobnie

Gość gość
Liczyłam z grą wstępną, twój potrafi wytrzymać więcej niż 30 minut bez przerwy?

Gość gość
Wstaje 6, jadę do szpitala na 7, potem operacje 8 godzin, potem przychodnia, idę na dyżur i znowu wstaje o 6, między czasie jem i załatwiam potrzeby fizjologiczne, jestem chirurgiem

Liczyłam z grą wstępną, twój potrafi wytrzymać więcej niż 30 minut bez przerwy? x tak:) tzn. potem się trochę zmęczy, pije kawę, goni mnie po mieszkaniu, bo już zdążę dać nogę no i to tak wychodzi mniej więcej z godzinka.

Gość gość
Jeżeli jesteś chirurgiem to pewnie masz chociaż dobre zarobki, u mnie nawet bida.

Gość gość
brokeninside87,a ty nie pisałaś kiedyś, że jesteś aseksualna?

Gość gość
serio nic nie robisz w czasie wolnym tylko tv? ani obowiązków domowych, robienie posiłków, jakieś spotkania, zakupy, cokolwiek?

Gość prawictwo pospolite 114
zimą wole nie opisywać oto jak wyglada moj dzien w kwietniu 9 00 pobudka 9 30 - sniadanie 9 30 - 10 00 komputer internet przegladanie wiadomosci 10 30 - 14 40 - działka , siedze na dzialce , pielęgnuje plewie, trenuje , grilluje podziwiam spiew ptaków z pobliskiego lasu ( las znajduje sie około 300 metrów dalej ) 15 00 wracam do domu 16 00 jem obiad wlączam komputer siedze przy kompie od 16 00 do 23 30 23 30 - ide spać tak w skrócie

Gość gość
Zarabiam ok 20 000 z dyżurami, ale tak wygląda moje życie. Kupiłem jedynie auto dobre, żeby mieć rozrywkę w drodze dom- szpital

Gość gość
Dużo nauki na studiach medycznych było czy to tylko mit, że na medycznych się tylko kuje?

Gość gość
Trochę inaczej sobie to wyobrażałem, chciałem dobrze zarabiać i tak jest, nie myślałem, że takim kosztem. Szef wysyła mnie na dyżur i muszę iść, bo w Polsce nie ma lekarzy

Gość gość
Przedmioty teoretyczne są bardzo trudne, luz zaczyna się na 4 roku, kiedy to wchodzą kliniki.

Gość gość
brokeninside87 dziś Myślałam, że o inne zabawy Ci chodziło.

Gość gość
za 20 tys zł to wcale nie taki duży koszt .. Gorzej jakby trzeba byłoby to robić za ... 2 tys zł

Gość gość
No tak, ale chciałbym kiedyś założyć rodzinę, a czasu nie mam. Chyba, że moją żoną będzie 55 letnia pani ordynator

Gość gość
Nie masz żony przy 20 tys miesięcznie?

Gość gość
nie jesteś prawdziwym chirurgiem .. Dobrymi autami , komórkami apple i gadzetami podnieca się pospulstwo Na chirurgach auta nie robią żadnego wrażenia , to zabawka dla dresów .. Lekarzom trzeba coś więcej niż dobre auto do rozrywki ..

Gość gość
A to jakaś zależność? Zarobki od posiadania żony. Możesz mnie złapać w drodze do pracy, ewentualnie na operacyjnej.

Gość gość
że niby np. czego?

Gość gość
A czy ja mówię, że robi na mnie wrażenie, po prostu kupiłem auto które umila mi podróż, jest podobno najbezpieczniejsze na świecie, w dodatku lekarz, prawnik itd należy do grupy docelowej tej marki, raczej jak to mówisz dresy takim samochodem nie jeżdżą z racji małej dostępności na rynku wtórnym

Gość gość
Zawsze wydawało mi się, że jak ktoś zarabia 20 tys miesięcznie to ma ładną żonę, dzieci, willę z basenem i mercedesa.

Gość gość
im wyższe wykształcenie tym wyższe wymagania .. auta są dla ludzi po podstawówce,, Dla chirurgów mekką są na przykład książki napisane przez noblistów ..

Gość gość
LOL, pewnie jeszcze nawet nie zar*chałeś, niby taki bogaty, a taki biedny.

Gość gość
Zawsze wydawało mi się, że jak ktoś zarabia 20 tys miesięcznie to ma ładną żonę, dzieci, willę z basenem i mercedesa. tak, jeśli jest piłkarzem i ma ograniczone horyzonty do basenów ..

Gość gość
tak, jeśli jest piłkarzem i ma ograniczone horyzonty do basenów aut i browarów ..

Gość gość
ta, wyższe wymagania, przyznaj się, że żadna ciebie nie chce. co się z dzisiejszymi mężczyznami stało, myślą, że jak dużo zarabiają, to od razu wszystkie kobiety się przed nim rozłożą