Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieszkacie razem czy osobno?.

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy rok ze soba wczoraj mi powiedzial, ze nie chce szybko zamieszkac z dziewczyna pomalu, a ja mam dosyc spotykania sie u jego rodzicow czy moich. Slubu tez nigdy nie chce brac. Nie wiem czy dalej brnac to wszystko. Co to za zwiazek jak sie spotykamy u rodzicow nie chce tak kolejne lata sie spotykac mam czekac czy dac sobie spokoj tym bardziej, ze juz nie jestesmy mlodzi

Gość gość
31

Gość gość
wlasnie

Gość gośćiooowa
Moj po roku zaproponował zamieszkanie. Ja chciałam w następnym, ale ostatecznie mieszkamy już razem. W sumie jesteśmy 1.5 roku. Nigdy nie poznasz drugiej osoby, jeśli z nią nie zamieszkasz. Ja nie narzekam. Porozmawiaj z chłopakiem bo ja bym się nie chciała bujać przez. 3 lata jeśli wiąże z nim poważne plany

Gość gośćiooowa
Jeszcze jedno, zastanów się co chcesz, jeśli marzysz o rodzinie, zapomnij o nim. Ja mojego poznałam przez portal randkowy, udało się znaleźć wartościowego faceta, przystojnego , nastawionego na Rodzine. Ale musisz to wiedzieć od początku,p. Jeżeli mój powiedziałby mi teraz ze nie chce dzieci, albo ślubu to odeszłabym.

Gość gość
Moj nie jest nastawiony na rodzine tak za 10 lat chce miec dopiero dzieci na slub tym bardziej jest mu nie potrzebny