Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tylko moje dziecko nienawidzi sie ubierac od samego poczatku? ma pol roku

Polecane posty

Gość gość

Dziecko mamy dosyc wrazliwe i na szczepieniach jest wrzask, na badaniach straszliwy wrzask, ogolnie maluszek bardzo charakterny. Wystarczy nie tak go dotknac jak on by chcial albo zamienic mu jedna zabawke na inna do raczki i jest jesien sredniowiecza. Ubrac go to walka zapasnikow. Placz, nerwy, wicie sie. Jak cos sie wyleje mu podczas karmienia to ja juz od razu wiem co bedzie sie dzialo: masakra. Moze ze dwa razy w zyciu udalo sie go ubrac bez placzu. Chocby sie to robilo nawet najdelikatniej na swiecie i powolutku to i tak jest wrzask straszny. Probujemy ubierania na stojaco. Nienawidzi tez lezec dluzej na brzuchu, drze sie jak wsciekly.. :(

Gość gość
szakal34 ty zamien swoj mozg na lepszy model. bo jestes idiota do kwadraru zyebie kafeteriany ze schizofrenia

Gość gość
O odpowiedzi prosilam matki dzieci. A nie gimbaziarska berbeluche.

Gość gość
Są tu jakieś madki polki???!!!!! Heloł, mam problem wagi państwowej, proszę o odpowiedź!!

Gość gość
16:55 spadaj podszywie. Powinna byc jakas kontrola glupoty i im glupszego cos ktos pisze, tym wiecej powinien dostawac banow na wchodzenie na fora internetowe.

Gość gość
ubieraj je i rozbieraj je caly czas, na pewni po paru godzinach sie przyzwyczai :classic_cool:

Gość gość
mój tak miał do 3 lat .Teraz są wrzaski jak ktoś powie coś zdrobniale albo droczy sie z nim , a nie po imieniu .

Gość gość
Konto powiem Ci autorko,.że.może mu tak zostac na dluzszy czas. Moje dziecko tez nie znosi sie ubierac od ssamego urodzenia. Teraz ma ponad 2 lata i cały czas to samo, jeszcze doszła fiksa pod tytułem- no ta bluzka, nie te spodnie itd. Ubieranie zazwyczaj z placzem