Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opryszczka intymna A porod

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny do porodu dwa tygodnie a mi wyszło coś tam na dole.. nie wiem czy to na pewno opryszczka (jutro mam wizyte). Wyszło mi to tak jakby nie w środku, tylko na włosach lonowych.Czy opryszczka może być we włosach ? I co z porodem ? Miała któraś taka sytuacje ?

Gość gość
Jesli to opryszczka to niestety jest to wskazanie do cesarki. Poczekaj do wizyty. A mialas ostatnio kontakt z wirusem, moze partner mial? Nawet na ustach bo teraz te wirusy ie juz tak wymieszaly ze mozna przeniesc wargowa na miejsca intymne... 2 tygodnie to malo czasu, watpie zeby lekarz chcial narazac dziecko podczas porodu, no ale zaczekaj do wizyty, moze zleci specjalne badania itd. Nie martw sie na zapas. Moze to nawet nie to.

Gość gość
Up

Gość gość
A to nie jest po prostu coś ala pryszcz? Miałam kiedyś coś takiego parę lat temu, bolało ,zebrała się ropa, wycisnelam i po krzyku.

Gość gość
Hmm opryszczka wyglada inaczej niz pryszcz:)

Gość gość
No to jak wyglada opryszczka ? Hi ja mam tylko jedna kroste, Biała we włosach.. nie boli tylko trochę drażni. I przy sikaniu nie ma problemów

Gość gość
No wyglada podobnie do tej na ustach, robia sie pecherzyki z plynem, podobno boli, swedzi itd. Wystarczy wygooglac nawet...